Melyik a leghatásosabb és leggyorsabb fogyókúra, vagy koplalással le lehet fogyni?
Koplalas az gyors,de főleg vizet vesztesz és izmot.
Hidd el én próbáltam,de csak még plötyhedtebb lettem.
Az egészséges táplákozás+sport=fogyás.
Én 2 hét saláta,brokkoli meg sovány hús evéssel,és napi minimum 30 perc sporttal 1.5 kg-t fogytam.
A koplalás semmit nem ért,mert a szervezeted raktározó üzemmódba kapcsol,és minentöl hízni fogsz ha eszel valamit,mert elraktározza.
Rágadásul a koplalás miatt a havi mensi is kimaradhat (vagy meddo is lehetsz tole,leepulhetnek az izmaid stb.
A leghatásosabb és leggyorsabb fogyókúra ha vagy egyáltalán nem eszel. Ezzel nap 40-80dkg-tól szabadulhatsz meg. Ha sokáig csinálod, akkor belehalhatsz, ami végülis a fogyókúra tetőpontja, de azért nem ajánlom.
A következő aduász az hogy csak nagyon keveset eszel viszont végzel napi 8-10 óra kemény fizikai munkát (lásd Alexander Szolzsenyicin: Ivan Gyenyiszovics egy napja, [link]
Ezeknél csak bénábbak vannak.
Napi
Nem szabad komlalni,hány kg vagy?
Élj egészségesen fuss legalább heti 3x,vagy sétálj sokat de az elején ne sokat fokozatosan, reggel 6-tól 18-ig bármit ehetsz mert azt általában le mozgod aztán este 18-tól reggel 6-ig csak gyümölcsöt egyél de ne azonnal ha nem fokozatosan szoktasd rá a szervezeted.
"Norbert a Doktor "
Omg utolsó:D Hajam kitépem ezektől.
Kérdező, nyugodtan egyél este 6 után, ez egy buta legenda, hogy nem lehet mert hizlal,és csak nagyban megkeseríti a fogyni vágyók napjait. Inkább lefekvés előtt 2-3 órával már ne egyél. A gyümik egészségesek és finomak, de a bennük lévő gyümölcscukor miatt magas a szénhidrát tartalmuk, így egy fogyni vágyó étrendjébe inkább a délelőtti órákba ajánlanám, nem pedig este. Mivel ha reggel fogyasztod, egész nap felhasználhatod a szénhidrát nyújtotta energiát, jót tesz, este meg már inkább fehérjét és sok rostot fogyassz.
A koplalás a leggyorsabb, de nagyobb feleslegnél veszélyes azzal lefogyni s máskor is megvannak a hátrányai. De simán lefogy az ember így zsírból, aki kicsit is ismeri a testünk működését, az sejtheti, hogy ez lesz s minden kísérlet ezt támasztotta alá. Persze izomvesztés, anyagcsere-lassulás és potenciálisan sok más probléma, evészavar, halál is jelentkezhet. S mit csinálsz utána?
Sokkal jobb ötlet életmódot váltani s normálisan, éhezés nélkül, a megfelelő tápanyagokat biztosítva lefogyni.
Nincs olyan, hogy "leghatásosabb". A fogyást a kalóriadeficit határozza meg, de az bizonyos szint fölött nem egészséges és átkozottul nehéz is elérni. Heti fél-1 kiló fogyás már kiváló, nekem jelentősen alatta is megfelelő lenne... S lefogyni egy dolog, de nem mindenkinek könnyű megtartani az eredményt. Nyilván olyan életmódot válassz, ami hozzád jól passzol, számodra tartható és meghozza a kívánt eredményt. Ez egyéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!