17 éves vagyok,181 cm,és 89 kg hány kg-ot kellene fogynom?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 18:28
11/11 dr garami válasza:
Fiatal ember!NE FOGYJON EGY DEKÁT SEM!!!! Ugyanis,most van abban a korban amikor FÉRFIVÁ VÁLIK a teste is a lelke is! Sportoljon, egyébként a csontvázán múlik hogy milyen súlyú és milyen tömegű izmot tud megtartani. Én pld egy alacsony férfi vagyok,164 cm a tömegem az 85 kg.egy gramm zsír sincs rajtam genetikailag vagyok ilyen hiszen alig sportoltam igaz fiatal gyerek korom óta dolgozok,nagyon nehéz munkát! 45-46cm nyakam van a karjaim....Nem testépítő.Igen, mellette azért tanultam is. Diplomáim vannak és doktorim is.Csak azért írtam hogy nehogy ostobaságból kárt okozzon magának! Vannak nők akik azt mondják,hogy 90kg nál kezdődik egy férfi az alatta lévők csak pucolt rigók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!