Barbara tóth kérdése:
Egy 17 éves lány vagyok, ,166cm/58 kg. Szerintetek ezek az arányok jók? Rendszeresen edzem, de egyszerűen nem akarnak lemászni rólam a kilók. Többi lent.
Figyelt kérdés
Nem tartom magam kövérnek,de azért szeretnék egy max. 10 kg-ot leadni.Heti 5X 2,5 orát kondizom,de semmi változás.
3 hónapja vegán vagyok(nem fogyás céljából),és próbálok odafigyelni,hogy mennyit eszem.
Kb. 1200-1400 kcalt eszem naponta,valamikor kicsit átlépem,mert zabálhatnékom van.
Tanácsok,ötletek,tippek?
2019. aug. 23. 18:52
1/4 anonim válasza:
Hát először is ne lépd át ne egyjél többet a kalória számnál! Szerintem 10kg már nagyon sok lenne a magassághoz (158cm lány 50kg) elsőnek mondjuk csak 5 kg ne tüzz ki nagy célt! És szerintem sikerülni fog! Figyelj azért az étkezésre. És van egy diéta féleség ami nekem segítet már nem csinálom,mert közben volt egy kis betegség. Dehátha neked is segít. A lényege minden reggel meginni négy pohár vizet esetleg rakhatsz bele pár csepp citromotlevet is. Étgyomorra utána fogat mosni és 1 óra múlva ehetsz reggelit amit szoktál szeretnél. Nagyon jól kitisztítja a gyomrod és csomó jótékonyhatása van,sajnos linket nem tudok csattolni. Lehet kicsit soknak fog tünni az a 4pohár (saját tapasztalad)de ha végig csináltad már jó lesz! :D
2/4 anonim válasza:
Semennyit ne fogyj! Jó az alkatod! Én is ennyi vagyok, nincs rajtam túlsúly; a BMI szerint is jó. Csak arra figyelj, hogy egészségesen étkezz és tartsd a súlyod. ;)
3/4 anonim válasza:
Ilyen súlyból ne fogyj semmiképpen sem.
4/4 anonim válasza:
166 centihez ne akarj 48kg lenni! Ne a súlyt nézd, hanem a külalakot, a testsúlyban minden benne van (csontok, izom), nem csak a zsír.
Esélyes nálad a testképzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!