Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok enni edzés/foci/...

Mit ajánlotok enni edzés/foci/futás után?

Figyelt kérdés

Munkám miatt általában delelott 11-12 tudok elmenni edzeni, illetve ha focizom akkor 5-6 kozott. Egyik pont ebéd előtt, másik ugye vacsi előtt.

Jelenleg kb 4-5 kg túlsúly van rajtam, két hete edzem újra, 1-2 kg ment le, de nem tudom, mi az amit ilyenkor edzés után enni érdemes.

Tudtok valamit ajánlani? Nem szeretném lerombolni azt amiert elotte izzadok 1-2 orat 😅

2020. jún. 19. 21:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ebédre teljes értékű ételt, azaz fehérje és széndhidrát. (husi, rizs, saláta) Vacsorára ha még bőven van rajtad túlsúly, én már kihagynám a köretet és inkább cottage cheese, felvágott, husi vagy hal zöldséggel, tonhal saláta vonalon mozognék.

Ha kalóriát számolsz még egyszerűbb dolgod van, mert kiszámolod, hogy egy nap mennyit vihetsz be és ahhoz igazodsz. De én nem bírok számolgatni, mégis leadtam 14 kilót 20 hét alatt. Úgyhogy érzésre is lehet.

2020. jún. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!