Kim Wolf kérdése:
Edzés után mennyi idő elteltével lehet enni?
Figyelt kérdés
Egészséges életmódra váltok és ebbe benne van a fogyókúra is. Napi 5 Km kocogok éhgyomorra mert úgy tudom jobb kalóriaégétő (ha nincs energiam eszek előtte) de edzés után úgy tudtam nem szabad egyből enni mert megfeszítí a gyomrot és a fogyásnak se tesz jót de nem tudom ,hogy ez valóban így van-e ? Ti mit tudtok lehet egyből enni vagy ha nem akkor fél , 1 óranak elkell telnie a reggelihez?2020. jún. 9. 11:34
1/6 anonim válasza:
Én általában ebéd előtt edzek, utána ahogy lehet, eszek. Nem vettem észre, hogy ezzel bármi gond lenne. Kaja után közvetlenül nem érdemes mozogni, futni szerintem (max. séta), nekem meg is fájdul ilyen esetben a hasam.
3/6 pankasanya válasza:
Edzés után ehetsz, kell a kalória! Fehérje dús kaját! 😉
4/6 anonim válasza:
Ha min. egy órával eszel edzés előtt, akkor jobban fogod bírni. Edzés után akkor egyél, ha már lenyugodtál és étvágyad is van, ellenkező esetben rosszullét léphet fel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2020. jún. 9. 18:18
6/6 anonim válasza:
Ahogy jól esik, igazából. Nincs anabolikus ablak, mint ahogy a köztudatban él, de bajod sem lesz tőle. Éhgyomorra edzeni akkor célszerű, ha izmot akarsz bontani. Mivel alacsony vércukorral onnan fog elsőkörben energiát szerezni a szervezet (kivéve aerob edzésnél, közepes pulzussal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!