Menny idő alatt tudnék lefogyni, formásodni?
Nem vagyok túlsúlyos de van mit leadnom... nagyon hájas hasam és formátlan fenekem van. Eddig is próbáltam ezt megváltoztatni de az étkezésen mindig elbuktam(ha elrontottam 2-3 nap után elkezdtem zabálni)
Ha betartom a napi kalóriamennyiségemet, egészségesen étkezem, heti min 3x futni megyek(kb 25 p) és mellette erősítő efzést végzek(teljes test, has, popsi)
Mennyi idő alatt latszódna meg a változás?
16L
158cm,50kg(Nem a súlyommal van a bajom! Hanem azzal hogy nincs jo alakom, hájas a testem)
Ez a napi 1000-1200 kalória ismét csak hülyeség mert semmi nem indokolja infó hiányában. Ilyen étkezés miatt lesznek ezek:
"az étkezésen mindig elbuktam ha elrontottam 2-3 nap után elkezdtem zabálni"
1200 is már a nagyon minimum amin bármilyen embernek nemhogy 1000.
Mennyi kalóriát eszel most és ha diétázol akkor mennyit? Maga az edzés amit leírtál akkor az úgy működhet simán. A változás meg olyan fél-1 éven belül már bőven látható lesz. Igazából az étkezés minőségétől illetve az edzés rendszerességétől függ. Az étkezésed legyen fehérjedús de max ttkgx2 gramm fehérje/nap.
3 akkor te szintúgy megszeged folyamatosan azt a szabályzatot amit idézel. Napi 1000 kalóriát semmi nem indokolja az már a koplalás kategóriája. Ráadásul nem vitatkozom de azt nem fogom szó nélkül hagyni ha valaki egy 50 kilós rendszeresen aktív mozgó 16 éves lánynak 1000 kalóriás étrendet javasol. A megadott infók alapján kb 1300 kalóriája lehet az alapanyagcseréje. Most ha ehhez hozzánézed, hogy rendszeresen sportol ráadásul fut és érősít is még számolj hozzá nap pár száz kcal-t és megkapod mennyit kéne étkeznie. Abból az 50 kilóból nem is kellene fogynia ha kicsit erősít már sokkal formásabb lesz főleg egy jó étrenddel ha még mindig soknak találja majd a rajta lévő kis zsírt maximum akkor jöhet egy kis fogyózás de akkor sem egy 1000 kalóriás étrendű.
Valószínű most is hasonlókkal próbálkozik nem véletlen vannak falásrohamai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!