Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy fogyni ha valaki...

Lehet úgy fogyni ha valaki más főz rám(szüleimmel élek)?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék lefogyni, de még iskolába járok így nincs lehetőségem magamra főzni. Anyukam szokott főzni és így pl. Fehértésuta is belekerul az étrebdembe vagy esetleg rántotthús(amit lersze mindenhol írják hogy tiltanak) Kevesebbet egyek ezekbol? Többet mozogjak? Vagy mégis hogy tudnék lefogyni? Ha nem ennék semmi ésességet csak ezeket a fobb kajakat ugye amit anyukam csinal, reggelire magamnak csinalom( tk kenyer, zabkása) és mozgok akkor így is tudnék fogyni?

2020. máj. 23. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad a megoldást: kevesebbet enni és többetbmozogni!

Nem kell három szelet rántotthúst enni egy kazal sültkrumplival, hanem csak egy szeletet salátával. Inkább 5x egyél de kisebb mennyiséget. Én nem hiszek az ilyen abszolút tiltólistákban. Nyilván ha 200 kiló vki, akkor más a helyzet, de ha csak pár kiló felesleged van, akkor nyugodta egyél olyat amit megkívánsz, de ne hatalmas adagokat.

2020. máj. 23. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Fogyni bármivel lehet, az egyetlen dolog, ami tilos, LETILTANI bármit is!

Kezdj el kalóriákat számolni (kaloriabazis.hu), figyelj a napi keretedre és mozogj többet.

2020. máj. 23. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tizenévesen úgy fogytam, hogy kevesebbet ettem a hagyományos kajákból, és rengeteget mozogtam. Iskolában direkt kihajtottam magamból a sz.rt is a tesi órákon. Aztán otthon is mindennap csináltam a torna videókat. Egyáltalán nem éheztem, nem sanyargattam magamat, ellenben milliószor jobban néztem ki, mint most... :D
2020. máj. 23. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ha kevesebbet eszel, mint amennyire a szervezetednek szüksége van a napi tevékenységhez, akkor garantált a fogyás.

Tehát, ha a szervezeted normál életvitellel 2000kcalt igényel, és te csak 1600kcalt eszel, akkor bizony fogyni fogsz.

Mindegy, hogy ez a kevesebb étel rántotthús, vagy nokedli, akkor nem hízlal, csak akkor, ha meghaladja a szervezeted napi igényét.

Írd be a gúgliba, hogy testtömegindex és meglátod mi is a teendőd.

2020. máj. 23. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden gond nélkül lehet fogyni, csak a mennyiségre kell figyelni. Önmagában nem egy szelet rántott hús miatt hízik el az ember.
2020. máj. 23. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A tk kenyerben is ugyanannyi kaloria van, mint a feherben. A zabkasa szinten tomeny szenhidrat. Nem azt mondom, hogy ne egyel ilyeneket, mert a rosttartalmuk miatt jotekony hatasuak, de pl egy ilyen reggeli utan ebedre mar erdemesebb kevesebb rizst/krumplit szedni a rantott hus melle, a helyet salataval vagy egyeb zoldseggel kipotolni. Vacsoranal szinten.
2020. máj. 26. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!