Szerintetek mennyit tudok így fogyni?
Reggelim:2db tojásból omlett egy Exadurált kenyérrel uborkával vagy 2db Exadurált kenyér 2-2 pulyka/csirkemell sonkával
Tíz órai:egy carbona csokis zabszelet
Ebéd:egy tortilla amibe van paradicsom uborka 100-150g.csirkemell és 40_50g. Mozzarella vagy 100-150g.csirkemell és 100g.fött rizs
Edzés:edző terembe:40 perc biciklizés 7 perc futás 7 perc gyors séta 5-10 perc lépcső 5-10 perc hegy mászás 20 felülés 40 hasprés 10 fekvő
szerintem valahol 0.1 és 200kg között, mert persze leírtad az álmaid, hogy mit fogsz csinálni, de a súlyod, a magasságod, a nemed és az életkorod persze lehagytad.
Amúgy megfigyeltem, hogy aki képtelen helyesen leírni azt, hogy extrudált az nem is szokott fogyni semmit, csak álmodozik.
Akkor potlom és javitóm extrudált*
15 éves lány vagyok
162-163 83kg
3 napja csinálom ezeket amiket le írtam nem csak álmodozók ezért érdekelne hogy mennyit tudnák fogyni 1 hónap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!