Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a fogyás titka?

Mi a fogyás titka?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 23:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Kedves első,ez második kérdésem ebben a topicban! Biztos hogy nem én írtam ki mást.

Számtalan mód létezik a fogyásra,gondoltam megkérdezem.

Hú ,de nagy bűn!:D

2020. jún. 19. 01:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyénfüggő.

Àltalànossàgban nincs semmi titok. Törekedni kell, minél inkàbb a természetes élelmiszerek fogyasztàsàra. Fehérliszt, ipari cukor, ízfokozókkal, tartósítókkal stb dúsított dolgokat érdemes kerülni.

Természetes élelmiszerek csoportjai

Húsok, halak

Zöldségek

Tejtermékek

Zsíradékok

Olajos magvak

Gyümölcsök

Gabonafélék

2020. jún. 19. 01:28
 3/13 anonim válasza:
100%

A kitartás.

A többi tényleg ember függő, de mindig tisztában kell lenned azzal, hogy ez a folyamat sokkal lassabb, mint szeretnéd és mindig vannak hullám völgyek.

2020. jún. 19. 01:34
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

Két dolog a titka a fogyásnak: a két hónapos diéta és az állandó sport

Nem kell semmilyen tablettákat szedni, nem érnek semmit

2020. jún. 19. 02:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mértékkel evés és csak olyan tápanyagokat szabad bevinni napi 5 apróbb étkezéssel, amiből profitál a szervezet, luxuskalóriák (olyan étel, amiből nem profitál a szervezet) mellőzése és sok víz fogyasztása.

Semmi bogyó, por vagy ilyenek, közértben a szokásos bevásárlással megvehetsz mindent, ami kell - gyümi, zöldség, sajt, stb.

Ha folyékonyból édeset kívánsz, gyümitea, valamilyen édesítővel, de ezek a teát amúgy is édesek.

A gyógyteákból mértékkel fogyassz. Napi 1-2 bögre belefér.

Ha nasit kívánsz, te csináld meg. Ne a boltban vegyél, hanem készítsd el olyan tápanyagokból, amikből a szervezeted profitál.

Sóból keveset vigyél be.

Az étrend legyen változatos, ne mindig ugyanazt egyed.

Mozogj. Pl séta, futás, de nem kell túlhajtani magad.

Érdemes dietetikussal konzultálni. Ajánlani is tudok.

De a legfontosabb, ami kell, alaraterő, ugyanis, za nem önsanyargató koplalásba, hanem normális fogyókúrába is kezdesz is ott van, hogy elunja az ember az állandó kajakészítést, mozgást, stb. Nem egy ember mesélte, hogy ő többször futott neki.

2020. jún. 19. 03:31
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Nekem más a véleményem mint az eddigieknek. Az tény, hogy sosem kellett fogynom, de az is, hogy egész életemben meg tudtam tartani a vékony szálkás testalkatot normális izomtömeggel. Azért ez csak jelent valamit.

Igenis van olyan vitamint amit a táplálékon kívüli forrásból kell pótolni. Az egész napot végigenni és hintáztatni az inzulin szintedet nem egészséges. Mint ahogy a gabonaféléket sem mondanám annak, ellenben a zsírok, nem édes gyümölcsök és a fehérjék módjával elősegítik a tartós jó alakot. És persze megfelelő mennyiségű testmozgás, de erről egy külön választ lehetne írni.

2020. jún. 19. 09:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs titok. Egészséges étkezés ésszerű mennyiségek bevitele mellett és rendszeres mozgás. Ezer féle módszer van, mindenkinek másképp működik a teste. Egy vegán, aki ugye nagyrészt szénhidrátot eszik, többnyire karcsú. De egy ketogén diétán lévő ember is lehet ugyanilyen karcsú, vagy regenoros aki szintén zsírt zabál zsírral. A lényeg a kalóriadeficit.

Szerintem ha el vagy hízva, érdemes először megfigyelni az étkezésedet és kijavítani a hibákat. Én pl teljesen leszoktam a főtt kajákról, csak szendvicseken, péksütiken éltem évek óta. Hiába mozogtam mellette, nem volt elég. Nálam már az is sok eredményt hozott, hogy főtt kajára váltottam, nem lógtam el a reggelit és befejeztem az össze-vissza evést meg a nasit. Szóval bátorítalak, hogy egy darabig még maradj a rossz szokásaidnál és figyeld meg magad. Mit eszel, mennyit, mikor. Hogy érzed magad utána? Aztán végezd el a szükséges változtatásokat. Én az életmód váltásban hiszek. Fogyni ezer féleképpen lehet, de csak életmód váltással lehet megtartani az eredményt.

2020. jún. 19. 09:12
 8/13 anonim válasza:
85%
A lényeg az, hogy kalória deficitben legyél.
2020. jún. 19. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Kalória számolás + mozgás
2020. jún. 19. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek azzal egyet, hogy az egész napot végig enni, egy szóvalsem írtam azt. Napi öt adag úgy, hogy ne teljen el túl sok idő két evés között az nem végig evés, csak akkor, ha az adag mennyisége akkpra, hogy az illető a következő étkezésig egye, de az egyáltalán nem ajánlott.

És milyen vitamin az, amit nem biztosít a rendesen összeállított a 4 fontos tápanyagból felépülő étrend?

2020. jún. 19. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!