Mi a kitartó fogyás titka?
Figyelt kérdés
Ha vakáción vagyok nem olyan nehéz megállni, hogy ne vegyek csokit, miegymást, viszont amint elkezdődik az egyetem, többet eszem, édesség, miegymás.
Mit csináljak, hogy ne gyengüljek el?
2017. ápr. 19. 14:58
1/2 anonim válasza:
Pár szem dió segít, ha édességre vágysz, viszont nem hízlal annyira és ami a legfontosabb nem kerülsz bele az abbahagytam édesség evés csapdába. A sajt is jó, de a legjobb a dió erre a célra.
2/2 anonim válasza:
Mindig legyen a szemed előtt a célod, hogy milyen alakot szeretnél elérni/megtartani, mindig erre kell gondolni!
Ha mégis elcsábulnál, és lecsúszna egy kis csoki, akkor menj és tekerj egy nagyot vagy fuss pár kilométert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!