Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyás titka?

A fogyás titka?

Figyelt kérdés
tanácsot szeretnék kérni! Ti milyen módszerekkel fogytatok le? Van egy kis felesleg a hasamon, vagyis nem kicsi, szeretnék lefogyni. Eddig az én módszerem: este 7 után már nem eszek, reggel bőven reggelizek, és a kenyeret kisebb mértékben fogyasztom, sajnos teljesen nem tudok lemondani róla. Sportolni nem nagyon tudom a munkám miatt nincs időm rá. Mi a véleményetek? Mit tanácsoltok, hogyan fogyjak le?
2016. okt. 14. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogyás=kalória deficit
2016. okt. 14. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Több mozgás, kevesebb kaja
2016. okt. 14. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

mozgás nélkül hiába eszel keveset, csak lelassul az anyagcseréd és kevesebb kalóriát égetsz alapjáraton. a végén napi egy jughurtol se fogysz majd. költői tulzás.

anyagcsere pörgetés: kávé, zöld tea, sport, fehérjedús étrend.

szénhidrát csökkentése (0 kenyér)

ennyi a titka

2016. okt. 14. 23:05
 4/10 anonim válasza:
44%
Nekem sokat segített a savanyúkáposztalé,meg a fokhagyma!Segít az anyagcserében és még egészséges is.
2016. okt. 14. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

4# az anyagcserében egyik sem segít... az anyagcsere sejt szinten zajlik... amiről te beszélsz az az emésztés... az pedig, hovy fosol valamitől, szintén nem "segítség" mivel csak azt éred el vele, hogy nem szívódnak fel a tápanyagok..

Tessék, itt a titok:

[link]

2016. okt. 15. 08:16
 6/10 anonim válasza:
Úgy értem,hogy nem kell állandóan azokat fogyasztani ahhoz túl savas a káposzta lé de nagyon jó méregtelenítő a fogyáshoz elengedhetetlen a méregtelenítés,a felesleges salakanyagok kiürülnek a szervezetből.
2016. okt. 15. 14:28
 7/10 anonim ***** válasza:
a szervezetből semmilyen felesleges salakanyag nem ürül ki, nincsenek a szervezetben felesleges salakanyagok... azok a bélben vannak onnan pedig nem a fosás hanem a rostok pucolják ki őket.
2016. okt. 15. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:

A mozgáshiány még nem lassítja be az anyagcserét, a koplalás teszi, az se akármennyire... Mozgás nélkül is lazán fogytam, amíg volt deficitem, persze nem így kell, a mozgás fontos, akkor is, ha nem fogy az ember.

Kalóriadeficit, ennyi a titok. Illetve életmódváltás, ha nem az a fajta vagy, aki kalóriadeficitben is lazán jóllakik a szokásos életmódjában, csak eddig túlette magát, mert csak.

Az nem sokat számít, mikor eszel, azt nem tudom, téged akadályoz-e a kevés kenyér vagy a bőséges reggeli.

Egyél jó étrenden, deficitben, s mozogj. De, mindenki tud sportolni, aki nem sérült és akar, aki 12-14 órában dolgozik, az is.

2016. okt. 15. 17:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a titka,hogy a "nem tudok" kifejezést kitörlöd a szótáradból.
2016. okt. 15. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Pofon egyszeruen. Helyesen etkeztem es sportoltam(bar e 2bol az etkezes a mervado). Az este 7 utan nem eves badarsag. Miert nem eszel? Mi a biologiai magyarazat arra, hogy a 7 utan megevett etel tonkrevagja a dietadat. A sportrol annyit, hogy te tudod. A napod kb 4%- at teszi es ca. 1 oras edzes. Nekem gyerekek mellet is sikerult visszafogynom es naponta edzenem. Menni fog Neked is ;)
2016. okt. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!