Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés utáni fogyás?

Szülés utáni fogyás?

Figyelt kérdés
Szülés után vagyok 4es fel honappal..61,5el kezdtem es 78al mentem szülni..szerintem nagyon sokat hiztam.. :( szules utan 74 voltam..most 75-77között ingadozik.. Tudtok valami dietat (olyat szeretnék ami nem kerül súlyos 10.000be) és valami tornát ami nem túl idő igényes .. (Gondolok itt kb napi 1 ora vagy 2x fel ora) ..nektek mi vállt be? Esetleg.. Tapasztalatok? :) köszönöm a válaszokat előre is :)
2016. okt. 13. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficites étrend és heti legalább 3x1 óra mozgás.
2016. okt. 13. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg sokat felszedtél. Hormonjaid (pajzsmirigy), vércukrod rendben van?

Ha igen, én azt javaslom, figyelj oda a szénhidrátokra, mivel abból hajlamos a legtöbb ember túlenni magát. Már az is fogyást eredményezhet, ha csökkented a ch bevitelt (főleg kenyérből, egyéb gabonákból, cukorból). Sok zöldség és egy adag gyümölcs minden nap, és a minimális fehérje és zsírbevitel mindenképpen legyen meg.

2016. okt. 14. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szoptatsz? Mert a fogyástól hamar elapadhat a tejed.
2016. okt. 14. 14:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok már sajnos :( a vercukrom alacsony ha a delelott folyaman nem eszek valamit amiben van egy kis cukor akkor hajlamos vagyok rosszul lenni, elájulni! Pajmirigyemet még nem tudom hogy jo e ,marmint hogy rendesen mukodik e..azt hogyan lehet meg tudni? Beutalot kell kérni a házi orvostol?
2016. okt. 14. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor bizony vigyáznod kell a hipoglikémia miatt, ebből lehet később cukorbetegség. Így főleg indokolt a szénhidrátcsökkentés, főleg a magas glikémiás indexű ételek kiiktatása az étrendedből. Azért esik le a vércukrod állandóan, mert olyan ételeket eszel, amik hirtelen megemelik (gyors szénhidrátok), utána pedig jön a lezuhanás, rosszullét, majd ismét cukros-lisztes ételek habzsolása, hogy jobban legyél. Ettől ismét felmegy, így megy ez a hullámvasút. Velem régen pont ez volt...

A pajzsmirigy alulműködésnek (ami hízékonysággal jár) van pár jellemző tünete, nézd meg a neten. Ha illik rád, akkor menj dokihoz beutalóért (háziorvos előírhat TSH vizsgálatot vérből, ennél komolyabb vizsgálatot endokrinológus tud kérni).

2016. okt. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!