Bünösnek érzem magam. Jol gondolom?
Figyelt kérdés
mai napom:
reggeli: 1 aloverás activia
ebéd: durum tészta , uborka saláta
vacsora: 1 barack
ma nem soakt sportoltam fél orát taposo gépeztem. és még csinálok ma 200-300 felülést.
ittam 4 bögre teát és 2-3 l vizet.
sok volt? :s
2010. júl. 30. 20:18
11/22 anonim válasza:
ez az anorexia. mikor egy hangyaf*sszőrnyi kajára azt mondod h rengeteget ettél.. debil.
12/22 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok 167cm 60kg
2010. júl. 30. 20:51
13/22 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, azt életmódváltással és sporttal kell elérni, nem pedig koplalással és sporttal. Itt a probléma.
14/22 A kérdező kommentje:
sportolok is.
2010. júl. 30. 20:56
15/22 anonim válasza:
nagyon sokat ettél, holnap szerintem ne is egyél..meg utána se , végülis minek is!
16/22 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a debillt. Nem is értem, minek ír ide.
17/22 anonim válasza:
akkor megint leírom a 15 hónapos unokahúgom többet eszik!!! nem mellesleg ő eszik fehérjét is!!!!!!!!!
18/22 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolü már sokszor láttam ezt az unoka hugos hozzászolást :)
2010. júl. 30. 21:50
19/22 anonim válasza:
A szüleid hol vannak? Anyád nem ad neked enni?
20/22 anonim válasza:
Sok?SOK?! Ne légy buta,alig ettél valamit!NA jó,vegyük szépen,sorban.
Ettél egy activiát reggel,segíti is a bélműködést.
Ebédre tésztát ettél és salátát.Gondolom max. egy vagy két tányért.Az semmi.És ettél egy gyümölcsöt.Ezen kívül megittál egy kád vizet és mozogtál egy csomót.
Szerintem tényleg önértékelési gondjaid vannak.A súlyod normális.Ne akard hogy ez anorexiába fajuljon!Inkább egyél,ne sanyargasd magad: nem old meg semmit!Komolyan!NEkem is az jutott eszembe hogy édesanyád nem ad neked enni!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!