Ez igaz, vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Szóval az jutott eszembe, hogy lehetséges-e az, hogy megeszek mondjuk egy Snickerset, és ha mellé eszek bőven zsírégető gyümölcsöt/zöldséget az kiegyenlíti egymást, tehát elégeti a kalóriákat, de persze a zsírégetőből jóval többet ennék, mint a csokiból..?2011. aug. 5. 23:56
2/16 anonim válasza:
Ha elakarod égetni a zsírt, mozogjál sokat, és igen, ha mozogsz és elégeted az elfogyasztott táplálékot, nem fog zsírként elraktározódni
3/16 anonim válasza:
Milyen zsírégető gyümölcs? Semmilyen étel sem éget zsírt, mindenben van kalória.
4/16 anonim válasza:
"Ez igaz, vagy csak én gondolom így?" csak te gondolod így
amúgy meg ha véletlen megleled a zsírégető gyümölcsöt, akkor tuti tiéd a Nobel ;)
amúgy meg egyél snickerst NÉHA, és sportolj RENDSZERESEN ;)
6/16 anonim válasza:
NINCS NEGATÍV KALÓRIÁS ÉTEL! NINCS zsírégető gyümölcs sem zsírégető tabletta... gondolkozz már egy kicsit könyörgöm!
7/16 anonim válasza:
Ezt csak te gondolod így, engem speciel rendkívül érdekelne, hogy mi okból :-)
Próbálom elképzelni, amint a zsrégető répa alászáll a szervezetbe és megeszi a snickerst...
8/16 anonim válasza:
Gondolom a kerdezo pl. egy ananaszra gondolt.....De jot nevetek....
9/16 anonim válasza:
ilyen nincs:D de aranyos
akkor mindneki tömné a csoit, chipset enne egy sz ananászt és 40kilos lenne:D
amúgy rosszul állsz hozzá, miért kéne enni snickerset persze néha belefér, de akkor már inkább valami minőségebbet ennék, pl egy natur túrórudi, egy cukormentes gyümölcsös müzli, egy-két kocka étcsoki, ha már mindenképpen édeset akarsz
10/16 anonim válasza:
Szerintem is....Vagy egyel mezet mint a mackok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!