Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez igaz, vagy csak én gondolom...

Ez igaz, vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Szóval az jutott eszembe, hogy lehetséges-e az, hogy megeszek mondjuk egy Snickerset, és ha mellé eszek bőven zsírégető gyümölcsöt/zöldséget az kiegyenlíti egymást, tehát elégeti a kalóriákat, de persze a zsírégetőből jóval többet ennék, mint a csokiból..?
2011. aug. 5. 23:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
xDDD
2011. aug. 6. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem itt van a megoldas.

Ha normalis az eletmodod, mozgas, etrend, akkor ehetsz csokit idonkent, sot, akar 1-1 hambit is, vagy gyrost, pizzat, akkor sem fogsz elhizni.

En peldaul vekony vagyok, de sportos, rendszeresen mozgok, mert szeretem. Alakformalast is csinalok, hogy latszata is legyen.

Normalisan taplalkozom: hus, zoldseg, gyumolcs, valamennyi szenhidrat. Nem pici adag, nem is sok, annyi, amennyi kell. Eszem, amit szeretek, sokat iszom.

Van, hogy ramjon a nassolhatnek, vagy rohanok valahova es csak csokit eszem, vagy epp megkivanom a gyorskajat.

Van, hogy strandra megyunk es dozsolunk.

De mivel ezen kivul kb 90%-ban teljesen jol taplalkozom es fitten is tartom magam, igy a 10%-nyi rossz sem befolyasol semmit nalam.

2011. aug. 6. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Mikor fognak ezek az idióta mítoszok eltűnni végre a köztudatból?

Negatív kalória, meg zsírégető zöldség-gyümölcs, hát persze. Nőimagazinos baromság, méghozzá annyira bődületesen ostoba, hogy ennél még a horoszkópos diéták is értelmesebbek, pedig azokat nehéz színvonalban alulmúlni.

Keress már nekem egy tudományos (IGAZI, tudományosan alátámasztott) cikket arról, hogy valaki a túlzott ananász- vagy zellerfogyasztástól éhenhalt, rendes kajabevitel mellett. Ugyanis ha igaz lenne a mítosz, ez megtörténne.

Egyél egy nyers zellerszálat snickers HELYETT, és máris tettél egy lépést a fogyás felé.

2011. aug. 6. 12:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is kiváncsi vagyok arra a zsíégető gyümölcsre:)) Egész nap csak azt fogom enni Snikersszel:D
2011. aug. 6. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
na szóval mi a megfejtés? :D elárulod melyik a zsírégető gyümi? :D Már indulnék is a boltba érte :)))
2011. aug. 6. 14:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy jobb tippem: ne edd meg a csokit, de egyél a gyümölcsből többet:) Hm?
2011. aug. 6. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!