Ez igaz, vagy csak én gondolom így?
Nem itt van a megoldas.
Ha normalis az eletmodod, mozgas, etrend, akkor ehetsz csokit idonkent, sot, akar 1-1 hambit is, vagy gyrost, pizzat, akkor sem fogsz elhizni.
En peldaul vekony vagyok, de sportos, rendszeresen mozgok, mert szeretem. Alakformalast is csinalok, hogy latszata is legyen.
Normalisan taplalkozom: hus, zoldseg, gyumolcs, valamennyi szenhidrat. Nem pici adag, nem is sok, annyi, amennyi kell. Eszem, amit szeretek, sokat iszom.
Van, hogy ramjon a nassolhatnek, vagy rohanok valahova es csak csokit eszem, vagy epp megkivanom a gyorskajat.
Van, hogy strandra megyunk es dozsolunk.
De mivel ezen kivul kb 90%-ban teljesen jol taplalkozom es fitten is tartom magam, igy a 10%-nyi rossz sem befolyasol semmit nalam.
Mikor fognak ezek az idióta mítoszok eltűnni végre a köztudatból?
Negatív kalória, meg zsírégető zöldség-gyümölcs, hát persze. Nőimagazinos baromság, méghozzá annyira bődületesen ostoba, hogy ennél még a horoszkópos diéták is értelmesebbek, pedig azokat nehéz színvonalban alulmúlni.
Keress már nekem egy tudományos (IGAZI, tudományosan alátámasztott) cikket arról, hogy valaki a túlzott ananász- vagy zellerfogyasztástól éhenhalt, rendes kajabevitel mellett. Ugyanis ha igaz lenne a mítosz, ez megtörténne.
Egyél egy nyers zellerszálat snickers HELYETT, és máris tettél egy lépést a fogyás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!