Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem szeretem a szénhidrátokat,...

Nem szeretem a szénhidrátokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A gyümölcsön és a zöldségen kivül, ami ugyancsak szénhidrát, a többit sose kivánom és nem is nagyon értem miért olyan furcsa ez, na mindegy. A lényeg az, hogy többször mondták már ismerősök, hogy szerintük ez nem normális. Viszont én most 16 vagyok és 13 éves koromtól már egyáltalán nem kivánom sem a burgonyát, sem a kenyeret, sem egyéb liszt- és tésztaféléket és NEM diétázom, ezt hangsúlyozni szeretném. ( OFF:Csak azért raktam ide, mert tudom, hogy itt sok dietetikus van, a " Táplálkozás " -nál kevesebb válaszoló van.)

Az izükért sem vagyok oda, emellett mindig energikus vagyok, nem rogyok össze 10 km után sem, szóval nem értem miért lenne olyan nagy baj.

Segitene valaki aki igazán ért ehez, megkérem szépen ? Köszi előre is !

2010. júl. 30. 20:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Gyümölcsleveket 1-2x egy héten, alkoholt nem sűrűn
2010. júl. 31. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!