Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem szeretem a szénhidrátokat,...

Nem szeretem a szénhidrátokat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A gyümölcsön és a zöldségen kivül, ami ugyancsak szénhidrát, a többit sose kivánom és nem is nagyon értem miért olyan furcsa ez, na mindegy. A lényeg az, hogy többször mondták már ismerősök, hogy szerintük ez nem normális. Viszont én most 16 vagyok és 13 éves koromtól már egyáltalán nem kivánom sem a burgonyát, sem a kenyeret, sem egyéb liszt- és tésztaféléket és NEM diétázom, ezt hangsúlyozni szeretném. ( OFF:Csak azért raktam ide, mert tudom, hogy itt sok dietetikus van, a " Táplálkozás " -nál kevesebb válaszoló van.)

Az izükért sem vagyok oda, emellett mindig energikus vagyok, nem rogyok össze 10 km után sem, szóval nem értem miért lenne olyan nagy baj.

Segitene valaki aki igazán ért ehez, megkérem szépen ? Köszi előre is !

2010. júl. 30. 20:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

@@

Valójában válaszolhat akárki, csak ne az legyen a döntő, amit innen- onnan hallottatok, hanem a TI saját tapasztalatotok/véleményetek, mert az szerintem most értékesebb, amikor az étkezési " alapszabályok " napról napra változnak...

2010. júl. 30. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem értem. Nem szereted a szénhidrátokat, oké. De most akkor mit kérdezel? Mit tehetsz? Mit akarsz tenni?
2010. júl. 30. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia, ha jól érzed magad, akkor nincs baj! Én mindig azt mondom: ha valami nem esik jól, ne edd meg! De! Szerintem pl. a kenyereknél próbálj ki több fajtát, hátha valamelyiket megkedveled. Ma már rengeteg kenyérfajta van!

Burgonyát is többféleképpen el lehet készíteni: tepsiskrumpli, petrezselymes krumpli, stb. De ha nem ízlik ne edd meg! A spenót is egészséges, mégse kell ráerőltetni a másikra, hogy de igen, tessék csak megenni!

Szóval ha a sok fajta közül semmi sem ízlik, akkor ne erőltesd.

Nem kell amúgy aggódni, mert nem csak ezekben van szénhidrát: a csokiban, és egyéb édességekben, minimális mértékben: húsokban, tejtermékekben, olajban.

Szerintem te innen- onnan pótolod, ezért nincs hiányod, hiszen Te mondtad, hogy egészséges, életerős vagy!És ez a lényeg!:)

2010. júl. 30. 20:15
 4/11 anonim ***** válasza:
mondjuk az tényleg fura ,hogy semmi édességet, palacsintát, pékárut ilyesmit sem eszel. akkor végülis mit? csak húst és zöldséget meg gyümit?
2010. júl. 30. 20:17
 5/11 A kérdező kommentje:

Végülis igen, tényleg csak ezeket eszem inkább : gyümölcs, zöldség, húsok, bensőségek ( csak alkalmanként ) és a pisztáciát is nagyon szeretem. Nekem meg az a furcsa, amit ti esztek :-D

Hallottam is sokszor, hogy a fogyókúrázó lányoknak gyakran gondjuk akad az édességek és a sültkrumpli elkerülésével, nálam pedig ez annyira természetes, mert egyáltalán nem vonzanak.

Első válaszolónak: arra voltam kiváncsi, hogy véleményetek szerint helytelenül táplálkozom-e, mert ha igen akkor kénytelen vagyok komolyan elgondolkodni a további táplálkozásmódomon

2010. júl. 30. 20:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként a második hozzászólásom második mondatát nem úgy értem, hogy én rossznak tartom, amiket ti esztek, csak engem például egy cseppet sem vonz a csoki vagy a gyorskaja vagy bármi ilyesmi. Mindemellett persze semmi gondom sincs, hogyha körülöttem akár mindenki spagettit eszik kenyérrel, egészségükre, nézni nagyon élvezem, de nem szeretem próbálgatni
2010. júl. 30. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerencséd van...
2010. júl. 30. 20:35
 8/11 anonim ***** válasza:
hát. fura az ízlésed (számomra), de ha így érzed jól magad akkor ne érdekeljen hogy ha kritizálnak ;) amíg nincs bajod belőle, addig jól van ez így :D
2010. júl. 30. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
vicc nélkül vizsgáltasd ki magad, kezd a házidokival és egy laborral, lehet hogy van némi pajzsmirigyproblémád
2010. júl. 30. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy alkoholt sem, meg gyümölcsleveket sem?
2010. júl. 31. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!