Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Több mint három hete kezdtem el komolyabban diétázni, elhagytam a fehér lisztes dolgokat, cukrot stb. Első héten 1500-1600 kalóriát fogyasztottam/nap, igyekszem odafigyelni a glikémiás indexre, a megemelt fehérje bevitelre. Naponta többször eszek keveset. A második héttől levittem 1300-1400 kalóriára/nap a fogyasztásomat, próbálom változatosan és egészségesen összerakni az étrendemet pl: reggelire zabkása, tízóraira egy-két szem gyümölcs, vagy 5-6 dkg pisztácia/tökmag, az ebéd változó, de a kalóriára itt is figyelek, uzsonna fehérjeturmix, vacsora: cottage cheese, pulykamellsonka zöldséggel, kenyér nélkül vagy kazein, esetleg tonhal/lazac. A kiinduló súly 102.6 kg volt, most járok 99-nél mindezt 178 cm magassághoz (nő). Hetente 3-4x 30 perc mozgás.

Hol rontom el? Tudom, hogy heti 0,5-1 kg fogyás az egészséges ütem, de ekkora súlyfeleslegnél az első időkben nem kellene peregnie a kilóknak?

2020. máj. 26. 11:03
 1/3 A kérdező kommentje:
Az 5-6dkg olajos magokat elírtam, szóval az említett adag felét eszem csak meg:)
2020. máj. 26. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Ezzel az ütemmel abszolút nincsen semmi gond. Víz nem minden esetben jön le a diéta elején. Lehet nem voltál igazán felvizesedve, ami jó, mert nem volt annyira egészségtelen állapotban a szervezeted, rossz, mert várnád, hogy gyorsabb legyen a tempó.

Teljesen jó minden. Folytasd, amit elkezdtél és lesz eredmény :) Idővel a mozgást majd növelheted, ha lesz rá időd/igényed, de egyelőre az is bőven elég.

2020. máj. 26. 11:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak türelmetlen vagy. Jól csinálod, semmi gond. Kitartást! :)
2020. máj. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!