3 hete nem fogyok, mit tegyek?
174 cm 97 kg 35 eves no vagyok. 3 hete elkezdtem az eletmodvaltast. Van egy 5 honapos gyerekem es a karanten miatt sem tudok eljarni kondiba.
Viszont sokat setalok. Tartom az 1200-as kaloriat, abbol is egeszseges etelekkel. Megis ezalatt a 3 het alatt, csak 1 nyamvadt kilo ment le. Pedig ugye az elejen kene kiurulni, foleg nagy sulybol. Nem ertem mit rontok el? Hat igy nem lesz meg szeptemberig a 80 kilo. 😔
Szoptatsz még? Ugyanis szoptatás közben nem ajánlott diétázni. Ráadásul, ha 5 hónapja szültél, a hormonjaid még messze nem tértek vissza a normális szintre.
Legyél türelmes, ne erőszakold meg a szervezetedet, mert nem lesz hálás érte. Most inkább az egészségedre figyelj, semmiképp se legyél deficitben. Ha már nem szoptatsz, akkor elkezdheted alapjaiban rendberakni az étrendedet (bár mint mondtam, az egészségedre most is érdemes figyelni, és jó, egészséges ételeket enned), csökkenteni a kalóriát, mozogni.
Nem fogsz tudni jelentősen változni, amíg a hormonjaid buliznak. Ellenben károkat most tudsz a leginkább okozni.
Túl kevés az 1200 kcal, emelj rajta. 1500-1600 jó lehet kezdésnek, utána pedig ahogy fogsz, tudod csökkenteni.
Ha kaloriaszamlalas, akkor töltsd le a yazio appot, nagyon jó.
Az 1200 kalória nagyon kevés. Mit jelent konkrétan az egészséges?
Érdemes lenne makrókat is számolnod és figyelned, hogy neked mi a jó. Ebben nagy eltérések lehetnek egyénenként.
Koszonom az eddigi valaszokat!
Nem szoptatok, az elso 3 honap utan a kisbabam mar nem fogadta el a cicit.
Egeszseges alatt ugy ertem, nem feher kenyer es csokoladeval probalom tartani az 1200-at. 😊
Tudom, hogy edzes is kell, de ugy gondolom ekkora sulynal, foleg az elejen elegnek kene lenni, hogy csak az etkezesre figyelek oda. Plusz a gyerek mellett azert nem eppen az agyon fetrenges a napi programom.
Keress ra a leptin hormonra. Enned kell egy jo szenhidratdus fogast, es utana folytasd a dietat.
A másik tippem a keto egg diet. A 3 napostol nem lesz bajod.
Keruld a tejtermekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!