Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ideje már csak napi 1...

Egy ideje már csak napi 1 szelet felvágottas kenyeret eszem, vagy vmi mást, és miért nem fogyok már? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sosem ettem túl sokat, de most középsuli óta keveset eszem és január óta úgymond koplalók. Észrevettem, úgy kb. Két hete hogy elég napi 1 szelet kenyér vagy pizza amit 9 és max. 2-ig eszek. És nem is leszek éhes, csak másnap és akkor is ebben az időpontban eszem.

Bármi ami otthon van eszem.

Tegnap reggel egy pizzát majd délután 4 szelet palacsinta tésztát ettem.

Ma pedig két zsemlét. Elengettem magam mert finom volt a zsemle és kicsit éhes voltan.Szóval amit megkívánok azt eszek, de csak akkor ha éhes vagyok. Vannak napok amikor nem tudok enni,mert nincs otthon.

Na most:

A súlyom kb. 45kg. (Ennél lehet több és már kevesebb is)

Magasságom 154 cm

Korom: 16/l

Erre lehet azt mondjátok vékony, de van hasam ami nagyon zavar, annak ellenére, hogy volt mikor nem volt ezekben az időszakokban.A lábamból persze szinte semmit nem fogytam.

Nem edzem nem tudok, nincs hely. Esténként felüléseznék,de nyikorog az ágyam😣 és a mamám pont nagyon halja és nem szászaz a lány. Komolyan. Még azt gondolja azt csinálom és beköp anyámnál.

Na szóval mit csináljak? Vagy vmi vélemény az okosaktól. XD

2020. ápr. 23. 21:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

1. beteg vagy

2. ha már alig eszel, akkor az az alig miért mind tészta? Koplalj répával, legalább abban van valami tápanyag is

3. ne az ágyon hasizmozz, hanem a földön, mind minden normális ember, és az aggódó nagyi nem fogja azt hinni, hogy masztizol. :D

2020. ápr. 23. 21:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

plötyi azért vagy, mert nem mozogsz (pontosabban izommegtartó vagy izomépítő mozgást nem végzel, ami formát hozna), fogyni pedig azért nem fogysz, mert alkalmazkodott az anyagcseréd a kevés ételhez, és most már ennyi is elég a súlyfenntartáshoz. ezen úgy tudsz változtatni, ha elkezdesz többet enni (lassan emelve a kalóriákat, de tényleg lassan, szóval 50-100 kalória naponta), és a mozgást is elkezded.

aztán mész felfelé a kalóiákkal, pl. hetente emeled, hogy mennyivel többet eszel egy nap. (ez ennél bonyolultabb, de a nagyon lecsupaszított lényeg ez)

kísérletezz és figyeld meg mi történik, milyen változtatásra hogyan reagál a tested, és ehhez igazodj.

2020. ápr. 23. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szedj fel 5-10 kg izmot és máris normálisan fogsz kinézni

Jelenleg a szervezeted a saját izomrendszeredet bontja és próbál zsírt csinálni belőle

2020. ápr. 23. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ettől a sok sz.r kajától nem csodálom, hogy püffedt a hasad. Megjegyzem, az etióp éhezók ek is az. Meg a vékony lányoknak is, miután esznek, isznak. szerinted ezel hol férnek el?
2020. ápr. 23. 23:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor elég egy szelet felvágottas kenyér, vagy reggel egy pizza délután pedig 4 palacsinta? Ha az első, akkor sürgősen hagyd abba a koplalást mielőtt tönkrevágod magad és egyél normális mennyiségben normális kaját, ha pedig a második, akkor csak simán normális kaját egyél.

Ne haragudj, de nekem ez az egész egy kicsit zavaros

2020. ápr. 23. 23:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Édes angyalom... szénhidráttal tömöd magad, feltűnt? :D

Na most ahhoz, hogy normálisan nézz ki, kell még zsír és fehérje.

Én mèg olyat nem láttam, hogy valaki fehérkenyértől lett Arnold.

Attól, hogy a gyorskajákat bikinimodellekkel reklàmozzák, még nem bizti, hogy úgy is fogsz kinézni.

2020. ápr. 23. 23:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Zsír-izom arányod nincsen rendben ,azért vagy hájas soványan is . Sportolni kéne,és normálisan enni . Mondjuk menj le a földre,ott felülésezz,meg a youtubon is van egy csomó videó ,fegyencedzés,köredzések stb találd fel magad ..

És a koplalással még gázabbul fogsz kinézni,de ami a legrosszabb hogy építed le az izmaidat is,többek közt a szíved is egy izom, szerinted ez hosszútávon milyen hatással van az emberi testre ?

2020. ápr. 24. 01:55
 8/17 A kérdező kommentje:

Nincs hely. De ezt leírtam. Közlekedni alig van hely a lakásban, nem hogy tornázni.

És azért nem tudok rendesen enni,mert gyerek vagyok és nem tudom megszabni, hogy mi legyen otthon. És csak ezzekt vesznek a szüleim.

Nem nincs zsebpénzem nem tudok venni magamnak normális kaját és nem is engednék.

2020. ápr. 24. 08:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös nincs abban, amit írsz. Az evolúció szempontjából a zsírszöveted sokkal fontosabb a szervezetednek, mint az izmaid, amiknek nagy az energiaigényük. Ha koplalsz, ráadásul ezt úgy, hogy elégtelen a fehérjebeviteled, de legalább egy csomó szénhidrátot eszel, plusz nem is mozogsz kb semmit, a szervezeted leépíti az izmaidat.

Így jönnek létre az idomtalan skinny fat-ek (meg az értelmetlen, folxamatos kardióval). Szép, egészséges, jól funkcionáló testet csak kiegyensúlyozott táplálkozással, és megfelelő edzéssel lehet elérni. Neked így olyanod sose lesz.

2020. ápr. 24. 08:36
 10/17 A kérdező kommentje:
De a húgom ugyan ezt csinálja, ő zacskos levest eszik és néha napi 1 szelet kenyeret vagy vmit. De neki vékony alakja van.
2020. ápr. 24. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!