Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ideje már csak napi 1...

Egy ideje már csak napi 1 szelet felvágottas kenyeret eszem, vagy vmi mást, és miért nem fogyok már? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sosem ettem túl sokat, de most középsuli óta keveset eszem és január óta úgymond koplalók. Észrevettem, úgy kb. Két hete hogy elég napi 1 szelet kenyér vagy pizza amit 9 és max. 2-ig eszek. És nem is leszek éhes, csak másnap és akkor is ebben az időpontban eszem.

Bármi ami otthon van eszem.

Tegnap reggel egy pizzát majd délután 4 szelet palacsinta tésztát ettem.

Ma pedig két zsemlét. Elengettem magam mert finom volt a zsemle és kicsit éhes voltan.Szóval amit megkívánok azt eszek, de csak akkor ha éhes vagyok. Vannak napok amikor nem tudok enni,mert nincs otthon.

Na most:

A súlyom kb. 45kg. (Ennél lehet több és már kevesebb is)

Magasságom 154 cm

Korom: 16/l

Erre lehet azt mondjátok vékony, de van hasam ami nagyon zavar, annak ellenére, hogy volt mikor nem volt ezekben az időszakokban.A lábamból persze szinte semmit nem fogytam.

Nem edzem nem tudok, nincs hely. Esténként felüléseznék,de nyikorog az ágyam😣 és a mamám pont nagyon halja és nem szászaz a lány. Komolyan. Még azt gondolja azt csinálom és beköp anyámnál.

Na szóval mit csináljak? Vagy vmi vélemény az okosaktól. XD

2020. ápr. 23. 21:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező : csak egy szelet kenyeret engednek a szüleid enni egész nap ?

És ne akard már megmagyarázni,hogy nincs egy akkora hely az egész lakásban,ahol fekve elfér egy ember. Akkor repülve közlekedtek gondolom .

2020. ápr. 24. 11:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Két szóbánan alig férünk el. A konyha és a "nappali" Ba 2 ember egy más mellet nem fér el.+ a mamám ott van és akárhányszor kimegyek akönyveimért vagy valami undorodva néz rám.
2020. ápr. 24. 12:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kifogások gyártásához nagyon jól értesz. :D

Nem is akarsz te változni, csak bíztál benne hogy valaki azt mondja, tök jó amit csinálsz, ne add fel, meglesz az eredménye! És ja, meg is lesz.

2020. ápr. 24. 13:07
 14/17 A kérdező kommentje:
🙄 örülők hogy ti jól éltek. De tudjátok vannak szegényebb családok is. Nekünk ilyenre telik: kis faház albérlet szénhidrát,mert az eltelít és nem mindig van kaja🤷‍♀️
2020. ápr. 24. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:

aha, tipikus, mikor kb a lényeget kifelejted a kérdésből.. :)

Ám én ennek ellenére is úgy érzem, nem akarsz változtatni.

2020. ápr. 25. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,a tornázáshoz még mindig nem kell pénz,és olyanról még nem hallottam,hogy a mélyszegénységben élők pizzán élnek ,ha mégis ez a napi menü nálatok,akkor is egyél többet mint 1 szelet,mert éhen fogsz halni. A súlyod meg normális ,nem kórosan sovány,csak nincs rajtad izom mert nem mozogsz.
2020. ápr. 25. 14:44
 17/17 A kérdező kommentje:
𝙷á𝚝 𝚊 𝚜𝚣ü𝚕𝚎𝚒𝚖 𝚗𝚎𝚖 𝚝𝚞𝚍𝚗𝚊𝚔 𝚋á𝚗𝚗𝚒 𝚊 𝚙é𝚗𝚣𝚎𝚕, 𝚑𝚊 𝚟𝚊𝚗 𝚎𝚐𝚢𝚋ő𝚕 𝚎𝚕𝚔ö𝚕𝚝𝚒𝚔 𝚖𝚒𝚗𝚍𝚎𝚗 𝚜𝚣𝚊𝚛𝚛𝚊, 𝚊𝚑𝚎𝚕𝚢𝚎𝚝𝚝 𝚑𝚘𝚐𝚢 𝚙𝚕. 𝙽𝚘𝚛𝚖á𝚕𝚒𝚜 𝚔𝚊𝚓á𝚝 𝚟𝚎𝚗𝚗é𝚗𝚎𝚔 𝚟𝚊𝚐𝚢 𝚎𝚕𝚝𝚎𝚗𝚗é𝚗𝚎𝚔 𝚑á𝚣𝚛𝚊 é𝚜 𝚗𝚎𝚖 𝚊𝚕𝚋é𝚛𝚕𝚎𝚝𝚋𝚎 𝚗𝚢𝚘𝚖𝚘𝚛𝚞𝚕𝚗á𝚗𝚔.
2020. ápr. 25. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!