Jó tempóban fogyok most?
Március tizenhetedikén kezdtem el fogyni 109.1kg voltam és 172cm vagyok, 16 éves
Március huszonötödikén 106.8kg
És ma is megmértem 105.8kg
Napi háromszor eszek, meg néha gyümölcs zöldség
Reggelire 1db barnakenyér zöldségekkel
Ebédre amit aznap készítettek, kevesebb adagban mint előzőleg
És délután-estig míg el nem alszom csak zöldség gyümölcsöt
Napi 4-5 liter vizet megiszok és fekete teát is, de kamillát is szoktam reggelente
Napi két-másfél órát szobabiciklizek
Hol a napi fehérje beviteled???
Szerintem sürgősen változtass ezen az étrenden mert az tök jó hogy beviszel egy csomó vitamint a gyümölcsökkel zöldségekkel de másra is szüksége van a szervezetednek. Zsírt és fehérjét is kell fogyasztanod (nem csak szénhidrátot) ahhoz hogy egészséges legyen az étrended.
A fehérje meg duplán fontos mert ha abból nem eszel eleget akkor a diétád után úgy fogsz kinézni mint a mosott fekália, mivel ahhoz hogy megőrizd a jelenlegi izomtömeged ahhoz bizony kell egy bizonyos mennyiségű fehérje fogyasztás.
A varázsszavak: KIEGYENSÚLYOZOTT ÉTREND ÉS KALÓRIADEFICIT!!!
Amúgy én első hónapban már többet fogytam (majdnem 4 kg-t) 174 cm 85,6 al kezdtem fogyózni.
Általában nálad sokkal kevesebb felesleggel rendelkező emberek is 3-4 kg-t szoktak fogyni az első hónapban a sok víz veszteség miatt. Ezért gyanús nekem hogy neked is legalább ennyit ha nem többet kellett volna fogynod.
Viszont ha ezután meglesz a -0,5-1% tkg fogyás akkor nem szóltam semmit.(csak azt hogy rémes az étrended) Ha nem lesz meg a -0.5% tkg fogyás vagy esetleg több mint 1% akkor viszont valamit (kalória bevitel) rosszul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!