Így hatásos lesz a fogyókurám?
17.én lesz 1 hónapja hogy fogyókurázom, eddig csak kalória bevitelt számoltam sokat ittam, néha néha becsuszott 1-2 csipsz de nagyon ritkán 3x mentem tul a kalóriaszükségletemen máskor minimum 300-kaloriával kevesebbet ettem volt olyan nap mikor egyáltalán nem kivántam és 800zal kevesebbet lehet ez nem egészséges de ezt nem sokszor csinálom csak amikor tényleg nem vagyok éhes. Eddig nem eddzettem de fogytam 2 kg-t.
Viszont a mai naptól eddzeni kezdtek, letöltöttem 2appot (iphoneon ez a nevük: ButtockWorkout, Abs Workout,) ezeknél napról napra fokozatosan növekszik az eddzés idő és az intenzítás is, + megcsinálom azokat a gyakorlatokat is amiket a torna tanárom küld erősítő gyakorlatok stb..talán letöltök egy appot amivel lábra eddzhetek + marad a kalóriaszámolás.
Ma összesen 21percet tornáztam/edzettem a maradék 7 percet már nem bírtam a tornatanárom álltal küldött videóbol
Mit gondoltok így egészségesen és viszonylag picit gyorsan fogyhatok vagy ez még kevés? :/ nem szeretnék villámgyorsan de azért ne teljes tul sok időbe.. 11kgt akarok leadni 9kg van még hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!