Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek és mit ne tegyek h...

Mit tegyek és mit ne tegyek h hatásos legyen a fogyókúrám?

Figyelt kérdés
Most nagyon elhatároztam magam 175/70 nő vagyok. Szeretnék tanácsokat kérdni mit tegyek és mit ne tegyek. És azt szeretném ha olyan írnának cska akik tapasztaltak de nem úgy hoghy barátnőmnek ez vált be...azt hallottam...hanem ami tényleg hatásos kélrek aki amit tud segítsem ebben! Köszönöm
2009. ápr. 9. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első és legfontosabb dolog a bőséges reggeli! Azt soha ne hagyd ki! Ilyenkor indul be az anyagcsere. Aztán ahogy telik a nap mindig fokozatosan kevesebbet egyél, én úgy gondolom hogy csokit is ehetsz de ne mindennap! Mindenből kell enni csak mértékkel! Az embernek szüksége van az ízekre, nem kell mindig salátát enni! Egyél változatosan, nyugodtan, ne kapkodva! Mozogj rendszeresen mindegy hogy mit, a lényeg hogy kedved leld benne! És ami még nagyon fontos hogy sokat igyál! Sok sikert!
2009. ápr. 9. 19:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 9. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy kérdezek, tényleg nem rosszallásból teszem! Te kövér vagy?

Én 176cm magas vagyok,mikor 70kg voltam szerintem nem voltam kövér. Normál alkatom volt. 65 kilósan mindenki piszkált, hogy egyek rendesen mert gebe vagyok.

Mennyit szeretnél fogyni?

Így látatlanban szerintem csak sportra van szükséged!

A sport rendbeteszi arányaiban a tested, és a lelkednek is jót tesz!

2009. ápr. 9. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
60 kilo az álom....nagydarab vagyok nagyon:S vastag combok oldalon lefolyó háj, és nagy cölöp vádli:( de hetente 4X-5X járok konditerembe!
2009. ápr. 9. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző vagyok!

Nekem a futás jött be nagyon. Levitte a hájat a combjaimról, sokkal arányosabb lettem. Előtte én is jártam konditerembe, az is formált, de nem szálkásított.

Ja, és a vádlim is egész kemény:)

2009. ápr. 9. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
a vádlim nekem is kemény...de rohadt nagy:S és nem tudok felvenni se szoknyát se rövidnadrágot és megszólnak h nem is nő vagyok így....szerenték én is nőiesebben ölötzni de nem tudom a vádlimat h formálhatnám!
2009. ápr. 9. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

nem tudod a vádlidat gyakorlatal "kisebbiteni" genetika, hogy honnan veszi a szervezeted a zsírt...

hogy hatásos legyen a diéta állíts össze egy étrendet, és ne lépd túl a kaloria limitet, ne higy azoknak akik azt mondják 6 után nem lehet enni, húst (csirkemell filét) mindig lehet, bár lefekvés elött egy kis turó/joghurt is nagyon jó, az a lényeg legyen tápanyag ne éhez, mert akkor zsírt fog raktározni a szervezeted és izmot fog üzemanyagként használni amikor nincs szénhidrát

2009. ápr. 9. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a kiegyensúlyozott étrendet és életmódotot javaslom, azaz:

-hetente rendszeresen mozogjál

-igyál sok vizet, minimum napi 2-3 litert - főleg ebben a nagy melegben

-minden étkezésedhez egyél friss nyers salátát szezonális zöldségekből, öntetnek oliva olajat, fűszereket és citromlét ajánlok. Ez ellát sok rosstal és tápanyaggal és nem is leszel hamar éhes.

-hacsak lehet minden napodat kezd egy jó marék gyümölccsel - éhgyomorra -, szezonálissal ha csak lehet.

-a finomított élelmiszereidet fokozatosan cseréld le teljes őrlésű gabonákra, a konzervek helyett friss zöldség és gyümölcsökre, kerüld a tartósított, előregyártott fagyasztott ételeket, a sok édességet.

Már ennyi változtatástól is hatalmas változásokat fogsz tapasztalni az életminőségedben.

2009. ápr. 10. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!