Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Munkámból adódóan órákat...

Munkámból adódóan órákat töltök íróasztal előtt ülve, szerintetek hasznos lenne egy mini szobabicikli beszerzése? Fogyás a cél. Linkelem a terméket. Esetleg tapasztalat? Kompakt-mini-szobakerekpar-Digitalis-kijelzovel-Ka

Figyelt kérdés
Egy asztal alá helyezhető mini szobabiciklire gondoltam. Szerintetek jó megoldás lenne abból a szempontból, hogy kicsit többet mozogjak? Fogyni szeretnék. Diétázom, és sportolok is heti rendszerességgel. A fogyás ütemét, esetleg a kalóriaégetést szeretném kicsit megsegíteni.

2020. máj. 1. 16:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél!:) Néhány nap hezitálás után én végül vettem. Tízezres, elég könnyű, nem tudtam úgy tekerni, h ne mozduljon folyton el, de picit erőteljesebben tekerve még billegtettem is. Nem tudom a drágábbak komolyabbak-e, ez biztosan nem. Hogy ne vesszen kárba, nem lábra hanem karra használom, felpakolva egy alacsony asztalfélére, es guggolva hajtom, miközben filmet nézek. Erre kiváló, ha már megvettem… amúgy semmire.
2021. dec. 27. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!