Munkámból adódóan órákat töltök íróasztal előtt ülve, szerintetek hasznos lenne egy mini szobabicikli beszerzése? Fogyás a cél. Linkelem a terméket. Esetleg tapasztalat? Kompakt-mini-szobakerekpar-Digitalis-kijelzovel-Ka
Figyelt kérdés
Egy asztal alá helyezhető mini szobabiciklire gondoltam. Szerintetek jó megoldás lenne abból a szempontból, hogy kicsit többet mozogjak? Fogyni szeretnék. Diétázom, és sportolok is heti rendszerességgel. A fogyás ütemét, esetleg a kalóriaégetést szeretném kicsit megsegíteni.2020. máj. 1. 16:50
11/11 anonim válasza:
Jól döntöttél!:) Néhány nap hezitálás után én végül vettem. Tízezres, elég könnyű, nem tudtam úgy tekerni, h ne mozduljon folyton el, de picit erőteljesebben tekerve még billegtettem is. Nem tudom a drágábbak komolyabbak-e, ez biztosan nem. Hogy ne vesszen kárba, nem lábra hanem karra használom, felpakolva egy alacsony asztalfélére, es guggolva hajtom, miközben filmet nézek. Erre kiváló, ha már megvettem… amúgy semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!