Munkámból adódóan órákat töltök íróasztal előtt ülve, szerintetek hasznos lenne egy mini szobabicikli beszerzése? Fogyás a cél. Linkelem a terméket. Esetleg tapasztalat? Kompakt-mini-szobakerekpar-Digitalis-kijelzovel-Ka
Az első akkora butaságot ír. 😁 Állómunkától senkise fogy. Minden eladó vékony? Pedig napi 10-12 órát állnak.
Mozogj munkaidőn kívül. Vagy otthon tvzés közben.
Sokan hiszik azt hogy "diétáznak" aztán kiderül hogy végig kalória többletben de minimum fenntartási kalória szinten ettek.
A semminél több mert minden mozdulat energiát fogyaszt (azaz kalóriát) még az is ha rángatod a lábad munka közben. De egy "sz*r" étrendet ezzel nem fogsz tudni kijavítani. Szóval az 100X fontosabb hogy biztos legyél benne hogy az étrendeddel KALÓRIA DEFICITBEN VAGY!!
Amelyik eladó rendesen dolgozik, az fogyni fog, bármennyit zabál.
Guggol, emel, hajol, pakol egész nap, takarítja a polcot, kicsomagolja az árut, többkilót emel, lepakol, felpakol, guggol, ráadásul nyaranta dögmelegben, télen meg hidegben.
Eladóként volt a legjobb alakom, igaz nem is csak álltam egy helyben.
Eladónak lenni kemény meló, teljesen átmozgat, pedig napi 3000kcalt, főleg szénhidrátot(pizza, sültkrumpli, vödör kfcs csirkeszàrny) vittem be.
47 kilós voltam 170 centihez, azóta is hiányzik az az alak, gondoltam, hogy egy hónapra visszamennék pénzkereséses alakformálásra, de felnőttként jó helyet elhagyni egy eladói állásért a mostani helyzetben nagyon nem szabad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!