Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg ettem egy tábla milka...

Meg ettem egy tábla milka csokit, rám fog rakodni? :' (

Figyelt kérdés
iszonyatos büntudatom van, mostanábba koplalok futni szoktam minden 2 nap (ma pont nem) és taposo gépezni meg felüléseket szoktam csinálni...... ma meg ettem egy tábla csokit büntudatom van hizni fogok töle vagy mivel dolgozhatom le? amugy ma ittam teát, zöldság levest és 1 db kis sölt májat és utána csokit.... segitsetek ! :s köszi
2010. júl. 28. 13:46
 1/3 Deus88 ***** válasza:
Egy tábla nem fog rádrakodni ha nem csinálsz ebböl rendszert :)
2010. júl. 28. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, ezen ne problémázz, nem fogsz tőle hízni. De ha nem koplalnál, hanem rendesen, kiegyensúlyozottan étkeznél, akkor nem faltál volna be egy egész táblával, hanem meg tudtál volna állni 2 kocka után. A koplalásba bele lehet halni!
2010. júl. 28. 14:13
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és anank is aki moderátok felé jelezte a bu*kókat vagy nem tudom de eltünta hozzá szolásuk:)
2010. júl. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!