Arc78 kérdése:
Milyen módszerrel kellene lefogynom? Mongyatok valami véleményt.
Figyelt kérdés
19 éves vagyok 175 cm magas és 79 kg. Szeretnék lefogyni kb 70 kg-re. Segícsetek hogy milyen módszerrel csinálhatom ezt meg leggyorsabban.2010. júl. 26. 08:45
1/4 anonim válasza:
sport...főleg ajánlom a hosszú sétákat, túrákat, néha kis pihenővel, ahol olvasgathatod A magyar helyesírás szabályait....
2/4 anonim válasza:
többféle is van, ami hatásos hosszú távon, mindenkinek más jön be. de én ajánlom a 90 napos diétát, hiszen abban mindenféle ételt ehetsz. húst, zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, édességet. nem vonsz meg magadtól semmit és ehetsz bátran. nekem nagyon hatásos volt, 3 hét alatt ment le a 7 kg. nem nehéz betartani, de mellette fontos a mozgás. ha gyorsan akarsz fogyni akkor 2 naponta séta, vagy bicikli, vagy futás, vagy torna. bármi. én hetente 2-szer tornáztam otthon dvd-re kb egy órát intenzíven, biciklivel jártam mindenhova és 2 naponta sétáltam a kutyámmal fél órát. szóval a mozgás segít a legtöbbet. de nem muszáj követni a 90 naposat. ha betartod a mozgást, akkor elég, ha kevesebbet eszel. de például reggelire bármennyit, bármit ehetsz, ha sokat mozogsz. de már délután ne egyél tésztafélét, kenyeret, sütit, csak húst. estére meg zöldségfélét, gyümölcsöt, de ne túl későn. ja és én kb egy hétig méregtelenítettem zöld teával, rengeteg vízzel, vízhajtó kapszulával. a narancsbőröm is elmúlt tőle. nehéz, de megéri! :) sok kitartást hozzá!
3/4 anonim válasza:
Ne leggyorsabban csináld, hanem legegészségesebben.
Heti fél kg normális és megtartható, így nem leszel löttyedt. A vízhajtó kapszulát felejtsd el, természetes módszerekkel csináld.
Reggeli: teljes kiörl. kenyér, sonka, sajt, zöldségek.
Tízórai, uzsi: natúr joghurt, gyümölcs
Ebéd, vacsora: hús salátával vagy párolt zöldséggel
Sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!