PCOS-sosként milyen módszerrel sikerülhet lefogynom?
8-10 kg-t szeretnék leadni első körben!
Köszönöm a válaszokat!
A PCO nam gátolja a fogyókurát!
Sokat kell mozogni, fehér kenyér helyett barna, nuku tésztaféle! Szénhidrát és zsírbevitelt csökketsd.
Le kellene fogynod a terhességhez?
Én PCO_S vagyok és két éve már..most pedig 18hetet már betöltöttük.
Én a két év alatt inkább fogytam ..sok mozgással. A doki szólt, hogy hízzak legalább 5 kilót...igy 55 lettem és a következő hónapban sikerült a terhesség.
A barátnőmnek 87 kiló neki fogyni kellett volna, de nem akart, mégis összejött a baba...ő is PCOS volt.
Igen, pco-s vagyok, fél év alatt híztam 8 kg-t, azt kéne mindenképp leadnom! 80 kg vagyok, és 167 cm.
Ha a biciklizést és az úszást próbálom meg, na meg a lényegesen kevesebb szénhidrátot, akkor sikerrel járhatok?
Neked gratula a kisbabához!!
Már hogy a fenébe ne gátolná a fogyókúrát! Nekem is ez van, 75 kiló vagyok 17 évesen, és 165 cm. Tapasztalatból tudom, hogy bizony nem könnyű a kilókat leadni, nekem például szinte lehetetlen... A létező összes fogyókúrás módszert kipróbáltam már, és kitartóan csináltam őket. Hiába eszek délelőtt gyümölcsöt, ebédre meg salátát, közben meg mozgok (futok, biciklizek, tesióra is van), semmi eredménye. Sőt, híztam/hízok, minden igyekezetem ellenére.
Szerintem mindenképpen érdemes kikérni az orvos/nőgyógyász tanácsát ez ügyben. Én is most megyek, remélem, lesz valami.
Szia! Köszi a választ!
Azóta már kideürl, hogy a PCOS nem volt megalapozott, - de ha nálad ez van, metformin tartalmú, az inzulinszintet rendbehozó gyógyszer leolvasztja a kilókat, és beállítja a mensit is! Nálam viszont pajzsmirigy alulműködés van, ezért volt a hízás. Kaptam rá gyógyszert, napi 5ször eszem keveset, tornázom minden nap, és már sokat formálódtam!
Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!