2 hét alatt 5kg-tol kellene megszabadulnom. Milyen
modszerrel sikerülhet?
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 08:10
1/5 anonim válasza:
Nehez lesz. Ha 1 kilo = 7000 kcal akkor neked 35000 kcal-val kell kevesebbett enned 2 het alatt hogy valodi legyen a fogyasod. Kulombozo praktikakkal es ehezessel le fogsz fogyni kilogramban de csak vizet es izmot veszitesz. Drasztikus fogyokuraval lehetseges demegterheli szervezeted. Napi 800 kcal. Egyel sok feherjet hogy minimalis legyen az izomveszteseg (sovany hus, turo sovany tej, tojasfeherje stb) maximalisan keruld a kenyeret, cukrot, lisztet es szinte minden szenhidratot. Gyumolcsokkel vigyazni mert az is szenhidrat. (gyumibol napi 1 gref es 2 kivi nem tobb es nem mas ). Az elso ket napban igyal fogyasztoteat hogy uruljon ki a gyomrod. Fog menni a hasad rendesen es lemegy majd 1-2 kilo hirtelen de akkor se csinald tovabb mint ket nap! Mozogj sokat (mar ha lesz erod szenhidrat nelkul)! Sok sikert!
2008. márc. 4. 12:42
2/5 anonim válasza:
Nekem káposztaleves diéta nagyon jó volt,egy hét alatt lement 3kg.
Nekem ez a cikk mozgatta meg a fantáziám, bár ez nem igér gyors fogyást, de ha belegondolunk lehet benne igazság.
2008. márc. 5. 10:30
4/5 anonim válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet maximálisan, végre valaki aki benne van a témában rajtam kívül. Üdv neked.
A válaszom: KCAl nélkül is elmondható, hogy nem normális hogy két hét alatt akarsz megszabadulni ennyi súlytól. Feltehető hogy ha csak súlyt nézzük akkor bizony le tudsz adni ennyi súlyt, azaz 5 kg ot, de ennek nagyrésze csak víz lesz, és az izmaidból kiürült szénhidrát /glikogén/, tehát zsír szinte minimális, emiatt karcsúbbnak fogod magad látni, de az izmaid ellaposodnak, pláne ha nem edzel csak így "diétázol", más kérdés hogy a testzsírod marad a régiben. Az lenne az optimális ha egy héten max 1 kgot esik a súlyod, de az jó ha 0.5-1 kg között maradsz / hét.
Udv neked is, en vagyok az elso hozzaszolo. orulok hogy egyetertesz velem. Nagyon sok egeszsegrombolo tanacsot olvastam mar ezen az oldalon, ami a vegen odavezet hogy bovul az anorexiasok es bulimiasok kore.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!