Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bárki, de bárki le tud fogyni?

Bárki, de bárki le tud fogyni?

Figyelt kérdés

Hormonok, alkat vagy bármi lehet akadály?

Van, aki csak 60 kilós lehet, és semmiképp nem tud az alá menni (természetesen az extrém körülményeket hagyjuk!)?

2010. júl. 25. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
ez mondjuk magasságtól is függ :D de szerintem nincs ilyen hogy valakinek csak olyan az alkata, hogy kövér...egyszerűen csak olyan van, hogy valaki hajlamosabb a hízásra,valaki pedig nem annyira.Az pedig,hogy valaki ne tudjon lefogyni normális étrend+sport mellett,olyan szerintem nem létezik!!:D de például ha valakinek baja van a pajzsmirigyével az akadályozhatja a fogyásban/hízásban...
2010. júl. 25. 22:51
 2/9 anonim válasza:
Nem mindenki, akinek pajzsmirigy gondja van (mint egyik ismerősömnek) az nem igazán.
2010. júl. 25. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Hashajtóval megoldható
2010. júl. 25. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Az emberek 99,9 %-a le tud. Nagyon kevés olyan van, aki genetikailag kódolt hormonzavar miatt képtelen a fogyásra. Sajnos ezek az emberek hamar meg is halnak. Úgy hogy ne keress kibúvókat! A túlsúly az esetek túlnyomó részében egyszerűen azért van, mert több kalóriát eszik valaki, mint amit a szervezete fel tud használni. És a maradékból zsír lesz. Ebben van bizonyos alkati különbség, hogy ez kinél hogy zajlik le, de a csodák nincsenek. A túlsúly a túl sok és egészségtelen zabálástól van, és meg lehet tőle szabadulni a zabálás csökkentésével és ezzel együtt az aktivitás növelésével.
2010. júl. 25. 23:10
 5/9 anonim ***** válasza:
igen szinte mindenki, tényleg csak az nem aki beteg.olyan meg kevés van. a túlsúlyt mindenki le tudná adni.(ha tényleg akarná)van a szervezetnek egy ideális súlya, na aki az alá akar mennni az már kicsit nehezebb. de akkor már nem is túlsúly leadásáról beszélünk.
2010. júl. 25. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Az emberek 99,9 %-a le tud. Nagyon kevés olyan van, aki genetikailag kódolt hormonzavar miatt képtelen a fogyásra. Ez igazából lehet igaz is,viszont bele lehet kötni azzal amilyen én vagyok és szerintem sok ilyen is van...20 éves vagyok,kg 6 éve 47kg.Nem étkezem egészségesen,de egészségtelenül se igazán,azt eszem amit megkívánok és akkor amikor ez megtörténik.A legtöbb embernek kórosan sovány vagyok a 163 cm-emhez,viszont orvos által felírt dolgokkal se híztam,max egy kilót.A szüleim,rokonaim viszont többségben túlsúlyosak.Tehát szerintem olyan is van hogy valaki nem tud lefogyni akár mennyire próbálja,még lassú fogyással sem tud pl 60 kg alá menni.Persze ha az ember nem enne 2 hétig akkor tuti összejönne...Jóllehet,hogy ez ritka,de én ismerek pár ilyent.

Igen ez biztos sok mindentől függ,de nem csak a genetika számít.

2010. júl. 25. 23:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell kibúvót keresnem :)

Köszönöm mindenki válaszát!

2010. júl. 25. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Az egészséges és nem komoly betegségekkel bíró emberek mindenképp. Csak van aki könnyebben, van, aki nehezebben. Viszont van olyan, aki hiába próbálkozik, nem fog tudni annyit fogyni, mint szeretne.. A különféle betegségek miatt.. :(
2010. júl. 26. 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki egészséges, le tud fogyni. Aki beteg, annak először a betegségét kell kezelni, csak utána tud fogyni. A pajzsmirigy-probléma is kordában tartható, nem ad felmentést. De ha 60 kiló vagy, nem hiszem, hogy ilyen problémád van. Egyébként a magasság is számít, ha legalább 167-8 cm vagy, egyáltalán nem sok a 60 kiló.
2010. júl. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!