Lehetséges a modell alkat elérése?
Figyelt kérdés
Szóval, mivel fogalmam sincs mivel szeretnék foglalkozni a jövőben (bár még diák vagyok) ha van rá lehetőségem ki szeretném próbálni a modellkedést. Adataim: magasság 175; mell 82;derék 64; csípő 96. Már egy hónapja futok, hasra edzek, és próbálok odafigyelni az étkezésre (pl. ne egyem túl magam, egészségesebb táplálkozás). Így el tudom érni a derék 60 és a csípő 90 kritériumokat? a válaszokat előre is köszönöm.2020. márc. 19. 13:35
1/7 anonim válasza:
Az, hogy próbálsz odafigyelni, az étkezésre nem elég. Biztosan pár kg-ot fogynod kell a mozgás mellet.
Ha tényleg érdekel beszéld meg a szüleiddel, hogy mit szólnak hozzá, és keressetek egy szimpatikus ügynökséget. Ezekkel az adatokkal már foglalkoznak veled, ha az arcformád megtetszik, bőröd rendben van.
2/7 anonim válasza:
Szia! Hány kg vagy? Szerintem a csípőd kicsit széles. Ezek alapján körte alakod van. Nem hiszem hogy csípődön tudnál keskenyíteni ez alkati kérdés. De ha szép az arcod és 60 kg alatt vagy szerintem lenne esélyed...
3/7 anonim válasza:
Eddzél fenékre is, egy formás gömbölyű női fenék nagyon vonzó, rengeteg pasi gerjed rá. 😉
4/7 A kérdező kommentje:
Pont 60 kg vagyok
2020. márc. 19. 19:58
5/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod,de készülj fel rá hogy valószínű elutasítanak. Biztos vékony vagy és jó az alakod a modelleknek 60 kg alatt kell lenniük. Persze ha nagyon szép az arcod és meggyőző vagy van esélyed.
7/7 A kérdező kommentje:
Lány, 16 éves
2020. márc. 23. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!