Lehet valaki így anorexiás?
Én nem mondanám ezt anorexiának.Hisz az egy betegség.Az pedig,hogy valaki nem tud hízni,az genetika kérdése.
Az anorexiás szándékosan nem eszik,mert azt hiszi kövér.
Ha pedig valaki mindent megeszik,mégse hízik semmitől,az nem anorexia.
Saját tapasztalatból írom ezt.168 cm és 42 kiló vagyok,és 26 éves.Pedig mindent eszek,amit csak megkívánok.Szeretek is jókat enni!Van,hogy este 10kor még lecsúszik egy nagy tál bolognai spagetti.Mégse jön fel egy gramm se.Ez van.Ilyen alkat vagyok.Ilyen géneket örököltem.
Mégse vagyok anorexiás!
Az anorexia nem azt jelenti, hogy valaki sovány, hanem egy testképzavart, és ebből fakadó étkezési problémákat jelent.
Én is sovány vagyok, és régebben zavart is, és nem, nem tudok hízni. Eszem édességet, hizlaló zsíros kajákat rendszeresen, mégsem jönnek a kilók. Már nem érdekel, nagy nehezen sikerült az 52 kilónál megállapodnom, vagy 10 éve. És magas vagyok, és olyan az alkatom, hogy kevesebbnek látszom, mint 52. Ezt mások visszajelzéséből tudom, mert az 50-et is nehezen hiszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!