Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért zsarol anyukám ezzel? (...

Miért zsarol anyukám ezzel? ( anorexiás vagyok )

Figyelt kérdés
Tudom nem ez a kategória de tanácsot szeretnék kérni, hogy mit mondjak neki. Régen szemüveges voltam és szörnyen rondának láttam magam. Aztán kaptam kontaktlencsét és ez egy óriás öröm volt nekem, sokkal több lett az önbizalmam stb.. De sajnos az anorexián ez nem segít.Anyukám azt mondta ha nem hízok X kilót januárig nem kapok több kontaktlencsét. ( 3 havonta kell venni 3 párat és a 2.-at használom. ) Miért kell ezzel zsarolni? :( Azt mondta nem érr rá, hogy megjöjjön az eszem meg ilyenek..Még mondta is, ha csak ezzel tud megszorítani ezzel fog.
2013. dec. 8. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyádnak minden eszközt meg kell ragadnia, hogy észre téritsen!
2013. dec. 8. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mert aggódik érted. Hát kemény az biztos az anyukád, de biztos vagyok benne , hogy nem rossz szándék vezérli. Én inkább a helyedben az anorexia miatt aggódnék mint a kontaktlencse miatt. Meg amúgy is a szemüvegben is lehet csini valaki. Csont soványan viszont nincs ember akire ezt rá lehetne mondani.
2013. dec. 8. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy szemuveges szeb mint egy anorexias ember.

Anyud jol csinalja,terj eszhez,mert magadba teszel kart csak kulsoleg es belsoleg is....

2013. dec. 8. 19:39
 4/10 A kérdező kommentje:
meg is fogok gyógyulni!! Már annyit eszek mint egy normális ember végre! ( vagyis nem vagyok rosszul egy normál adag kajától )Csak a hízást kéne még elfgadnom
2013. dec. 8. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék bele a pszichológiai hátterébe, hogy miért zsarol ezzel, mert fájdalmas lenne DE! Járj el edzeni, étkezz helyesen. Izmot szedj fel és ne zsírt. Sokkal jobban fogsz úgy kinézni :)
2013. dec. 8. 19:56
 6/10 anonim válasza:
Igaza van én is átéltem 16 évesen. Te hány éves vagy?
2013. dec. 8. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád elkeseredettségében már mindent kitalál gondolom, aminek egy kis esélye is van, hogy használ.

Nyilván nem akarja, hogy meghalj...

2013. dec. 8. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
csak remélhetjük,hogy következetes lesz az anyukád és valóban betartja az ígéretét.
2013. dec. 9. 01:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert gőze sincs, mivel hathatna rád. Ezt találta ki, mert neked fontos, hogy ne legyél szemüveges.
2013. dec. 9. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Mennyi az az X kiló?

Úgy mennyi lennél?

Hány éves vagy?

2014. ápr. 12. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!