Egy biológia szakos tanárnő tanul az egyetemen bulimiáról és anorexiáról? Felismeri szerintetek ha az osztályában anorexiás lány jár?
Biológia szakon rengeteg dologról tanulnak, ezért nem kizárt, hogy az anorexia és bulimia is szóba kerül, de nem túl részletesen.
Szerintem ezt a betegséget az ember inkább ösztönszerűen észleli, pláne hogy manapság a csapból is ez folyik...észrevesszük, hogyha valakivel nincs rendjén valami. Hiába próbálnak diszkrétek lenni ezen betegek, hamar kiderül az igazság.
Rólam is csak egy tanár tudja,hogy lelkileg egyáltalán nem vagyok rendben,és ő is azóta,amióta elmeséltem neki.Soha észre nem vette volna.Vaksik az emberek,ki kell ábrándítsalak.
Amúgy meg:én is eü.szakközépiskolában tanultam ezekről a betegségekről ebben az évben.Pont így szünet előtt volt belőle a doga,és basszus az ortorexia nem jutott eszembe(mikor túl egészségesen akar élni kényszerből)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!