Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindenki azt mondja anorexiás...

Mindenki azt mondja anorexiás vagyok. Én nem érzem magam annak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Magasságom kb. 152-154 cm és 39 kg vagyok. Néhány hónapja töltöttem be a 13-at, ezért kezdtem el diétázni. Mindenki azt mondja anorexiás és ronda vagyok, de én ezt nem így érzem. Hájas, kövér vagyok még mindig, nagy fenék, szörnyen nagy has, vaskos lábak és úszógumi jellemez. Tésztaféléket már 1 hónapja nem viszek a szervezetembe, vacsorázni nem szoktam, próbálok reggelente többet enni, ha eszek, mégis dagadt maradtam. Nagyon elkeseredtem. Mindenki csak azt hajtogatja, mennyire sovány vagyok, pedig érzem, hogy ez nem igaz.
2013. szept. 11. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy anorexiás, ha van étvágyad. A biológia szertárban a helyed, egy élő szemléltető eszköz vagy!
2013. szept. 11. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként csak túl magas vagy! Ehhez a súlyhoz, 142-144 cm-nek kellene lenned!
2013. szept. 11. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Baj van a kis buci fejeddel.
2013. szept. 11. 20:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichológushoz! Nem szégyen!
2013. szept. 11. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez a magassághoz kevés a súlyod. Nem szabadna diétáznod 13 évesen, mert árt a szervezetednek. Az anorexiások akkor is kövérnek látják magukat, ha olyan soványak, mint egy piszkafa.

Hallgass a szüleidre, ismerőseidre és egyél rendesen.

2013. szept. 11. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha mindenki azt mondja akkor ideje elgondolkodni, hogy nem neked van igazad.

2. Ehhez a testmagassághoz kevés a 39 kiló. Minimum 45 kilótól kéne indulnod.

3. 13 évesen igencsak fejlődésben van a szervezeted és ha belekontárkodsz mindenféle hülye étrenddel hosszútávon olyan bajt csinálsz magadnak meg a csontjaidnak, hogy belegebedsz.

4. Testképzavarod van egyértelmű ebben a korban kezd ráébredni a kamasz gyerek a női mivoltára és persze, hogy soha, semmi nem tetszik.

5. Ilyen korban én is ennyit nyomtam de én alkatilag voltam ilyen és a gyerekkori traumák miatti stressz is fogyasztott pedig ettem annyit, mint egy ló.

Minden csontom kiállt viszont a hasam nagy volt. És nem háj volt! A helytelen étkezés miatt örökösen fel voltam fúvódva!! A koplalástól is felfúvódhatsz. Nézd meg az afrikai éhező kisgyerekeket, szinte mindnek kidudorodik a hasa elég rendesen és nem a kajától!

Javaslom a napi rendszeres étkezést legalább 3X.

Fogadd meg a régi népi bölcsességet:

- reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus. És semmit ne hagyj ki.

És ideje lenne nem a saját kis butus fejed meg az abban élő torz női kép után menned hanem hallgatnod kellene a barátaidra, családodra. Ők a valóságot látják te meg egy torz képet.

2013. szept. 11. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem anorexiás vagy, csak borzasztóan sovány, ami már veszélyes lehet. Ha vékony csontú vagy akkor is legalább 10 kilót fel kéne szedned. Ha átlagos csontozatú vagy legalább 15-öt, vastag csontozattal 20-at. Ezzel a magassággal 49-59 között lenne az ideális, a normális. Diétázni még 18 évesen sem szabad, nem 13 évesen! Fejlődésben lévő gyerek vagy még. Naponta 5x kéne étkezni (amit 3x megennél azt kell 5 felé szétosztani) mindent, nem csak zöldséget.
2013. szept. 11. 22:31
 8/10 anonim válasza:
Nagyon rosszul látod magadat, ugyanis ezekkel az arányokkal rohadt sovány vagy, még 80 kilósan és elhízottan is esztétikusabb látványt nyújtanál. Tehát azt javaslom kezdd el normalizálni a testtömegedet, mert ez beteges... Pszichiáterhez elmenni szintén nem szégyen. Am meg keress valakit aki ugyanolyan magas mint te, szerinted nem dagadt, és mérőszalaggal mérjétek össze a testrészeitek vadtagságá. A számok nem hazudnak, és rájössz h változtatnod kell...
2013. szept. 11. 23:33
 9/10 anonim ***** válasza:
ismerős érzés! 14 éves vagyok. öőszintén szólva egy hájas disznó.a többiek szerint rohadtul sovány, anorexiás hülyegyerek... 162 cmhez 42 kg! 39-re kéne lemennem karácsonyig.jó lenne :DDD reggelre 1 zsömlét eszek. utána 2 körül ebéd és utána általában semmi néha 2 őszibarack! én a derekamból a nyáron 5 cm-et fogytam,ugy hogy a táborokba nagyon keveset ettem mert nem látták a szüleim xdxd
2013. szept. 17. 15:14
 10/10 anonim válasza:
hát nemtudom, kövér nem vagy az biztos, inkább sovány. Én 19 vagyok, 162cm és a súlyom 43-48 kg között ingadozik már 5 éve. Én rám is mindenki azt mondja hogy csontváz vagyok, mondjukk tényleg kilátszanak a bordáim meg a medence csontom, pedig zabálok mint egy ló. De 13 évesen kb.158 cm voltam és 48-50 kg, az azért 10el több mint a te súlyod, és nem voltam kövér, inkább csak az arcom volt duci..de mára már lefogyott az is
2013. szept. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!