Mindenki azt mondja anorexiás vagyok. Én nem érzem magam annak. Szerintetek?
Ehhez a magassághoz kevés a súlyod. Nem szabadna diétáznod 13 évesen, mert árt a szervezetednek. Az anorexiások akkor is kövérnek látják magukat, ha olyan soványak, mint egy piszkafa.
Hallgass a szüleidre, ismerőseidre és egyél rendesen.
1. Ha mindenki azt mondja akkor ideje elgondolkodni, hogy nem neked van igazad.
2. Ehhez a testmagassághoz kevés a 39 kiló. Minimum 45 kilótól kéne indulnod.
3. 13 évesen igencsak fejlődésben van a szervezeted és ha belekontárkodsz mindenféle hülye étrenddel hosszútávon olyan bajt csinálsz magadnak meg a csontjaidnak, hogy belegebedsz.
4. Testképzavarod van egyértelmű ebben a korban kezd ráébredni a kamasz gyerek a női mivoltára és persze, hogy soha, semmi nem tetszik.
5. Ilyen korban én is ennyit nyomtam de én alkatilag voltam ilyen és a gyerekkori traumák miatti stressz is fogyasztott pedig ettem annyit, mint egy ló.
Minden csontom kiállt viszont a hasam nagy volt. És nem háj volt! A helytelen étkezés miatt örökösen fel voltam fúvódva!! A koplalástól is felfúvódhatsz. Nézd meg az afrikai éhező kisgyerekeket, szinte mindnek kidudorodik a hasa elég rendesen és nem a kajától!
Javaslom a napi rendszeres étkezést legalább 3X.
Fogadd meg a régi népi bölcsességet:
- reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus. És semmit ne hagyj ki.
És ideje lenne nem a saját kis butus fejed meg az abban élő torz női kép után menned hanem hallgatnod kellene a barátaidra, családodra. Ők a valóságot látják te meg egy torz képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!