1/6 anonim válasza:
háát én sem értem mert én 172cm vagyok és 60kg és pont jó a testalkatom (az orvos szerint is)
2/6 anonim válasza:
Én is ilyen magas vagyok és 58 kiló, a BMI-m szerint sovány vagyok, de valahogy nem érzem így ezért diétába is kezdtem, hogy 50-53 kiló legyek.
3/6 anonim válasza:
tökéletes hozzá, ha az illető max 12 éves...
akinek normális csont-és izomrendszere van, az kb 20 kg-mal több ehhez a magassághoz
4/6 anonim válasza:
mert akin nincs izom mert lusta keményen edzeni,annak ennyire soványra kell fogynia ahhoz hogy ne lötyögjön-rezegjen rajta semmi. én 170 cm vagyok és 63 kg,heti 6x edzek és bitang sokan utánam fordulnak,sokkal többen mint amikor 55-56 kg voltam és én is nagyon vékony akartam lenni :)
19/L
5/6 anonim válasza:
Heti 7x edzettem, 168hoz vagyok 52 kg. Kicsit kevés amúgy, de nem vészes. Izommal vagyok ennyi, csak jobban leszálkásodtam, mint az tervben volt.:D
6/6 anonim válasza:
Ki az a "mindenki"?!Mert nem hiszem,hogy sok ember allitana ezt,mintahogy en sem.
Az 5-öshöz hasonloan en is 51-52 kg vagyok 167 centihez.Rajtam is van minimalis izom,es igy is tök vekony vagyok.A vekony nem feltetlenül jelent tökeletesseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!