Ebben a témakörben mindenki bekattant?
1. feltesz valaki egy kérdést és leugatják vagy azért mert 160centis és 52kg és nagyon kövér tuti lisztet zabál
vagy mert nem edzz napi 2órát zöldséggel a kezében
2. itt mindenkinél alap a szénhidrátmentes étkezés aki édességet eszik az bűnös és hájas marad( én még nem láttam olyat,aki napi 1 csokitól hízott volna el...)
már lassan gyümölcsöt se lehet enni,mert jaj szénhidrát..
Aki egyszer kövétr volt az utána bekattan és sose tud már gondolkoozni? EZ nektek az életmódváltás? Önkínzások sorozata? Egyszer töményen zabáltok 20kg felesleggel utána meg csak zöldség és talán egy kis husika?.. Nem értem! Fejben kéne változni nem?
:)))
szoktam néha én is itt segíteni ha épp kedvem van :D de abban igazad van hogy általában az első válasz mindig az hogy no kenyér,no csoki stb stb :D az illető hiába anorexiás ígyis úgyis azt írják neki :D
fogalmuk sincs az egészséges táplálkozásról...
Valamelyik nap volt olyan kérdés, hogy jaj, hát megettem 44 gramm!!!!! krumplit, most leáll a fogyás?
Azért jópár egyéb ember is van itt, ilyen "ehetsz bármit, a mérték a lényeg, én kakaóscsigát reggeliztem és úgy fogytam le" típusúak is... Akikkel speciel nem értek egyet.
Hmmm azt személy szerint megértem, hogy ha valaki masszívan és minél gyorsabban fogyni akar, annak azt mondják, hogy semmi kenyér és csoki... Jó hát én speciel nem próbálnék étrendi korlátozásokat előírni egy tökmás embernek, mit tudom én, hogy neki mi passzol, de a fent említett nem egy rossz javaslat/irány.
Az extrémebbekkel már van bajom. Akik szerint a gyümölcsöket feledjük el, ha fogyni akarunk, de a banánt mindenképp, majd 2 év múlva, ha lefogytunk, talán, de addig eszünkbe se jusson...
Szénhidrátmentesen nem lehet étkezni, úgyhogy olyanok nem nagyon vannak.
Sokan viszont elfelejtik, illetve talán eszükbe se jut, hogy nem Egy Igaz Út létezik. Máshogyan is lehet egészségesen étkezni, mint ahogy ők teszik (ha ugyan valóban egészségesen étkeznek). S nem vagyunk egyformák, sőt, nekem sem ugyanaz az étrend passzol egész életemben... Kell a rugalmasság.
Tudod miért jó válasz az egyél bármit, csak kevesebbet (meg mozogj heti négyszer egy órát)?
Mert bár lassabban fogy tőle, de ez az, amit anélkül lehet tartani, hogy közben állandóan vágyakozna normális, megszokott étel után, aztán két napi hiányzik, hát zabálok étkezéssel padlóra küldene két heti melót.
Mondhatod, hogy nulla szénhidrát, és ez jó annak, aki amúgy is nagyon keveset evett, de akit tésztát evett kenyérrel meg krumplival, annak ez nem lesz hosszú távon sikeres. Az elért súlyt meg is kell tartani, és a fogyókúra lényege, hogy kúraszerűen jó csak... leadod, visszatérsz a korábbi táplálkozási szokásokhoz és jövőre kezded elölről a kúrát.
Míg ha a saját étkezési szokásaidat változtatod meg inkább mennyiségi, kisebb részben minőségi irányba, tarthatóbb marad a dolog, nem lesznek akkora falásrohamok, mint a megvonáson alapuló diétáknál, ráadásul a lelkiállapot nagyban befolyásolja az anyagcserét, így a fogyát, tehát nem túl jó depisen otthon ücsörögni, amikor a család töltött paprikát eszik krumplival meg kenyérrel, mert brrrr, rizs, brrrr, liszt, brrr, krumpli és kenyér. Simán meg lehet enni nem 5, de két gombócot, nem kettő, de fél szelet kenyeret,és máris nem az lesz, hogy másnap bemegy a boltba, aztán bánatában vesz valami diétás csokit, amiben csak a cukor van édesítőre cserélve, de pl a kalóriatartalma sokszor magasabb a nem diétás édességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!