Szerintetek aki picit teltebb ( nem az a csontsovány modell alkat ) azt mért kell már egyszerre lekövérezni? És a férfiaknak is miért tetszenek a gebék?
Na akkor elmondom, hogy mi a helyzet. Aki picit teltebb (hájasabb, zsírosabb, inkább így pontosabb a megfogalmazás), az el van hízva, magyarul az ideálisnál kövérebb. Így ha valaki azt mondja rá, hogy kövér, akkor az valószínűleg azért van, mert kövér. De ha neked nincsen bajod a teltségeddel (testzsíroddal), akkor ne zavarjon.
A másiknak semmi köze hozzá, de szabad véleménye van MINDENKINEK. És a férfiaknak is azok tetszenek akik tetszenek nekik. Nehogy már számon kérje bárki is őket, hogy legtöbbjük nem szereti az elhízott nőket (az meg hatalmas tévhit, hogy a gebéket szeretik).
A férfiideál, magyarul az a típus akik legnagyobb arányban tetszenek a férfiaknak azok, akik nem rendelkeznek súlyfelesleggel, de nem is koplalnak, magyarul ÁTLAGOSAK. Átlagban elmondható, hogy egy átlagos férfinak az átlagos nők tetszenek. Nyilván van akinek a gebék és van akinek a teltek. De ahogy haladunk a szélsőértékek felé, egyre kisebb ez a szám.
Szia!
Rengetegszer feltettem magamnak én is ezt a kérdést!
170 cm és 75 kg vagyok. Versenyszerűen sportolok, de mégis van rajtam mit fogni. Sokszor bántottak érte, az edző is beleértve h hasazzak vagy fussak többet(focizok tehát nem hiszem h nem futok eleget). Egyszerűen ilyen alkat vagyok.
A jelenlegi párom fogadtatta el velem h én így vagyok szép és így is értékes ember lehetek.
Fogadd el magad és te mindenkinél gyönyörűbb leszel!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!