Miért akar mindenki úgy kinézni mint egy csontváz? Aki már nem csontsovány annak nem lehet jó alakja
1mert nincs barátjuk.
2nincs semmijük, amire büszkék lehetnének, csak a "szros" testük, de ha ez nem "szép", akkor egyből depibe esnek.
3a tvben csak azt látják, hogy a szép nők mind full sminkben és feszes bőrrel vannak ellátva.
4a tvshop-ban is azt dumálják, hogy a szép az ha very-vékony vagy ha pasi, akkor csupa izom.
5túl sok idejük van ezen rágodni, ha dolgozna napi 8órát, akkor egyből nem értékelné túl a szépség fogalmát.
egyenlőre ennyi. de a sablon szöveg az hogy önértékelési zavar.
nem az életből veszik a példákat, hanem amit a tv-ben, újságban hall és azok adják a irreális normákat.
Már 10-16 évesen simán elmehetne, harcművészetet tanulni, akkor ott lenne normális társasága(megtanulna tiszteltet adni is) és az életen át tartóedzés, formában tartaná(nem kéne hirtelen 2hét alatt "fogyizni").
megtanulná a formagyakorlatok és akkor otthon is edzhetne...
bár ez off:
az a legjobb, amikor otthon ül egész nap és nem érti, hogy hízhatott meg.
a konyhába lusta kimenni 1 pohár vízért(pedig ez a kevésnek tünő mozgás is hasznos lenne).
Van önkritikájuk? Maximalisták? Önmaguknak jobban szeretnének megfelelni?
Engem jobban zavar, amikor valaki 4 számmal kisebb farmerbe belepasszírozza magát, és szexinek érzi magát, közben kibuggyan a hája. És ezek a lányok nem éppen a sok zöldségtől meg gyümölcstől néznek ki így...
"szerintem egy 168 cmes lány ha 68 kilós lesz akkor még messze nem csontsovány :) egyébként meg jó ha az ember észreveszi még időben magát és elkezd fogyókúrázni és életmódot váltani és nem akkor amikor 20-30 kiló feleslege van."
- Ezt NEM én írtam, de fel nem foghatom, miért pontoztátok le 36%-ra...
19:21-nek
szerintem azért mert sokak itt rettenetesen el vannak hízva és nekik egy normál súlyú személy már anorexiás :) le sem írom én mennyi vagyok és mégis diétázom ( nem fogyókúra!) mert elkönyvelnének anorexiásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!