Hasas csontváz vagyok. Mit tegyek, hogy a hasam lemenjen?
A cím mindent elmond. 34 éves vagyok, két gyereket szültem, 168 centihez vagyok 51 kiló. Minden nap egy órát keményen tornázok, Béres Alexandra, és Rubint Réka, Czanik Balázs DVD-ire. Nagy figyelmet fordítok a hasedzésre, napi húsz (minimum) kemény hasedzést csinálok. A táplálkozásra is odafigyelek, sok zöldség gyümölcs, stb.
A hasam egyszerűen nem megy le, a karom, lábam cérnavékony, sokan anorexiásnak néznek - mégis kidudorodik a hasam, állandóan terhesnek néznek. Ha fogyok, a karomból megy le, a has marad.:((((
Sosem fog már lemenni?
Kérdés, hogy van-e ott rajtad háj, vagy a hasbőröd van megereszkedve.
Tehát plasztikai sebész vagy futóedzés.
Nem igaz, ha normálisan edzel és kajálsz, hogy nem megy le a felesleg.
Valamit rosszul csinálsz.
Terhesség után megereszkedett a bőröd..
ezzel nem tudsz mit tenni:/
Béres Alexandra, és Rubint Réka, Czanik Balázs DVD
nem edzések. ezek segítenek azon, hogy kevésbé kapj majd infarktust, mozogj kicsit, sajnálom.
izomhoz enni kell, és nagy ellenállású edzést végezni. nem is kell minden nap 30 percet, de 2-3 naponta 1 óra jobb lehetne ha súlyzóznál például!
néhány éven belül (nyilván már fél év alatt is látszana) normális étrenddel nem lennél "csontváz", kíváncsi lennék utána hogyan néznél ki. valószínűleg néhány kiló izmot felszedhetnél, nem sokat, de ez nagyon sokat befolyásol a testképen!! has edzést meg majdnem hiába csinálsz addig, amíg nem viszel be az izomépítéshez elég tápanyagot (ami nem kevés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!