Alakformálás a célom, viszont nem szeretnék diétázni, mert régen nagyon vékony voltam, és nem szeretnék megint csontváz lenni. Valaki?
Régen nagyon vékony voltam, sehogy sem tudtam hízni. Tavaly nyár óta viszont sikerül, és felszedtem pár kilót. Főleg combra, fenékre, hasra és arcra ment. Most viszont kezd egy picit sok lenni, és még most szeretném elkezdeni az alakformálást, mielőtt még tényleg komoly diétába kellene kezdenem. A célom inkább az lenne, hogy a lerakódott zsírt izomra cseréljem. A bökkenő az, hogy az arcommal együtt a tokámra is ment egy kis zsír. Onnan mindenképpen el szeretném tüntetni, viszont az arcomról nem, mert rengeteg visszajelzést kaptam (és én is úgy látom) hogy jól áll, hogy kicsit teltebb az arcom.
Valakinek van esetleg ötlete, hogyan valósíthatnám ezt meg?
15/L 160cm 49kg (tudom, hogy kevésnek tűnik)
Te meg fiatal vagy es a legfontosabb az, hogy egeszsegesen elj, tehat etkezz is ugy, es mozog is.
Nem tudom, hogy a szuleid hogyan taplalkoznak, de ha tudnal Nekem errol irni priv.ban, akkor tudnek tobbet mondani az etkezessel kapcsolatosan.
A mozgasi format Te valaszd ki, de olyat vegezz, amit szeretsz is csinalni, ez nagyon fontos.
Az uszas nagyon jo, kosarlabda, kezilabda, futas, biciklizes stb.
Erobicozni is lehet, de ott oda kell figyelni arra, hogy inkabb olyan gyakorlatokbol alljon, ami az egesz testet megmozgatja, es nem kifejezetten izomfejleszto gyakorlatok.
Az izomgyakorlatokat keruld eppen amiatt, mert Te hajlamos vagy a comra es a fenekre hizni.
Utanna nezek, es ha talaltam Neked megfelelo gyakorlatokat a netten akkor szolok!
Ne fogadj el tanacsot olyantol, Akinek nincs ebben eleg tapasztalata, vagy tudasa!
Az egeszseges etkezes nagyon fontos, mivel Te meg fejlodesben vagy, tehat novesben.
Nem szálkásítás a célom, csak szeretnék minél kevesebb zsírból állni, ha értitek :D Inkább izom legyen, mint zsír. Konditerembe nem járhatok :S
A táplálkozásomon sokat rontani már nem lehet...nagyon válogatós vagyok.
Hús hússal, tojás, édességek, fehér kenyér, gyümölcs, tészta, rizs. A levesekért sem vagyok oda, de azt megetetik velem :D
Zöldséget, főzeléket, gyümölcslevest nem eszek.
Na latod kedvesem, ez a gondod!
Amit Te szeretsz enni, azt kell lecserelni arra, amiket felsoroltal, hogy nem szeretsz!
A zoldseg levesek, a zoldsegek a gyumolcsok nagyon egeszsegesek, es nem zsirosak, viszont taplaloak, es ezek felelosek a szoveteidert, a borodert!
Amit Te szeretsz, azokat tapasztalod, mivel azok a Te lerakodasaidnak az eredmenye, mint hus, edesseg stb.
Valamiert, valamit! Akarat kerdese az egesz! Az elet nem kivansag musor, viszont Te vagy a tested karbantartoja, vagy soforje! A testedet Te formalod, de a formahoz szukseges a "megfelelo" anyag!
Miért nem járhatsz konditerembe?Járjál csak!
http://www.youtube.com/watch?v=oTPEIHPFNQI&p=B4A854EB853C02C..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!