Régen (0-9éves koromig) nagyon vékony voltam de utána felhiztam most 13 wagyok és 41-42 kg:S szeretnék fogyni de még nem ijen mindenféle felnőtt diétával hanem walami sporttal milyen sportot tudtok ami nagyon jó erre? :D<3
járj el futni, miközben kapsz egy 10 perces szünetet magán nyelvtan óra közben, ahol megtanítanak arra, hogy kell helyesen írni.
meg csinálj felüléseket, gimnasztikázz esténként... és hat után ne egyél... meg kerüld a nehezebb/zsírosabb ételeket... sok gyümölcs, zöldség... és kevés nassolás...
majd leszoksz erről az írásmódról énis igy voltam XDD mostmár hót cikinek tartom : D
torna, futás, felülés, fekvőtámasz, zöldség, gyümölcs, 6 utan ne nagyon kajalj : DD
en nemvagyok kövér, de a hasamat nemszeretem ott van egy kis felesleg . állandóan fogyóznék, de nembirom megállni hogy ne egyek xDD
neked háthaösszejön : D
soksikert .:)
elözövagyok .
énisfélek de alég akkor azon agyalni hogyan add le, ha már felállni sem birsz XDD de ha annyira akarod gyere fussunk :AA XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!