Régen (0-9éves koromig) nagyon vékony voltam de utána felhiztam most 13 wagyok és 41-42 kg:S szeretnék fogyni de még nem ijen mindenféle felnőtt diétával hanem walami sporttal milyen sportot tudtok ami nagyon jó erre? :D<3
Figyelt kérdés
előre is köxyyykeh ha segitetek<32010. márc. 3. 17:00
11/16 A kérdező kommentje:
<3 egy szív<3
2010. márc. 3. 17:37
12/16 anonim válasza:
És az nem tűnt fel, hogy közben nőttél is? Milyen magas vagy? Mert, ha 150 cm felett vagy, akkor kezdj el enni. Természetes, hogy nő a súlyod, még a végén kinőnek a melleid is...
13/16 anonim válasza:
szerintem semmi baj az alakoddal. de írd meg hány cm vagy! és szokj le erről az írásról mert nem menő! ilyet már csak az EMO-k és a csitrik használnak.
13 lány
14/16 anonim válasza:
Wigyazz ott Wagyok XDDD egye sok zucsiget naoszt ne egye idessiget XDDD
15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan most
155cm
46kg
2010. máj. 30. 13:54
16/16 anonim válasza:
tanulj már meg írni-.-
magyar tanárt tudok ajánlani;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!