Hogyan legyek modell alkat?
jövőe szeretnék jelentkezni az angelface castingjára
12éves vagyok ezért jövőre már jelentkezhetek.egy olyan hetirend kéne aminek betartásával készen állhatok a jelentkezésre. járok jazzbalettozni heti 2X
előre is köszi
azért kérek tanácsot mert nem akarom abbahagyni mert még növésben vagyok és így sem eszem keveset
am. 160 centi és 45 kg vagyok
bocsi azt akartam írni hogy így sem eszem sokat
bocsi
Szerintem tűzz ki értelmesebb célokat. Például hova mész gimibe, utána mit csinálsz, addig milyen emberré szeretnél válni, stb.
Ja, vagy nőjél úgy 20 centit.
1. már kitaláltam ilyen célokat ....-.-
2. 168 cm-től lehet jelentkezni és az egy év alatt simán meglessz mert könnyen növök annyit
és ha tehetitek akkor légyszíves a kérdésre válaszoljatok és segítsetek vagy hagyjatok a francba
hát figyelj.1.egyáltalán nem biztos,h fogsz nőni annyit
2.ha nősz is,lehet h az alkatod nem elég arányos,nőies(hiába gebe)hanem még gyerekes mert kicsi vagy.ez pedig nem modell alkat...
3.inkább egyél,mert ha keveset eszel,meg se fogsz nőni és töpörtyű maradsz...-.- és ne hisztizz,biztos sokan jelentkeznek még,várj olyan 3 évet,kajál,és hátha nősz is....:D
köszönöm a válaszodat ilyen véleményekre vagyok kíváncsi
akinek van még gondolata az ÍRJon!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!