Egy nap 800-900 kalória rendben van?
Figyelt kérdés
Már jó ideje próbálok egészségesebben élni, rendszeresen edzek, vizet iszom, kerülöm az édességeket, és naponta kb 800-1000 kcal között eszek. Én úgy érzem, ezzel jól is lakom, csak páran azt mondják, ez durván kevés. Szerintem nem...de mi a véleményetek?2020. márc. 14. 09:50
1/19 anonim válasza:
Nincs, túl kevés, főleg edzés mellett. Ez minden, csak nem egészséges.
3/19 anonim válasza:
Éhezteted magad, ez távol áll az egészségestől!
Nem írtál semmilyen adatot, de a szervezeted működéséhez ez biztos nem elég.
4/19 anonim válasza:
nézz utána, hogy a testsúlyodhoz képest mennyi kell a puszta életfunkciók fenntartásához! Ennél biztosan több!
persze ha az a célod, hogy az izmaidat-szöveteidet kórosan leépítsd, akkor biztos jó a módszer... :-s
6/19 anonim válasza:
beírtam egy átlagos 170 cm / 62 kg / nő / szellemi foglalkozás, mérsékelt sport
CSAK AZ anyagcsere fenntartásához 1450 Kcal kell!
7/19 anonim válasza:
Persze, teljesen jó, ha 25-30 kgos és 6-7 éves vagy
8/19 anonim válasza:
250 kg-os emberek sem esznek 1200 alatt , te akkor miért is?
9/19 A kérdező kommentje:
43 kg vagyok, és 18 éves.
Igazából fura nekem a dolog, nem annyira akartam elhinni, amikor azt mondták, túl kevés. Még így is tök kövérnek látom magam a tükörben.
2020. márc. 14. 10:41
10/19 anonim válasza:
Így egyáltalán nem egészségesen élsz. Ez durva koplalás. Lehet, hogy akár a duplája is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!