Mai étkezésem mennnyire volt rendben?
24/L vagyok 165/68
Reggeli: 1 főtt tojás, 3 db Korpovit keksz 1-1- szelet trappista sajttal, sok zöldséggel
Tízórai: 1 kávé fél kk mézzel és 1 dl tejjel, 1 30g-os cukormentes Wavel csoki
Ebéd: sajnos nem volt időm rendesen enni, 2 db vajas kekszet ettem (60kcal) plusz egy kávét (ld fent)
15h körül egy normál adag marokkói lecsó (sok paprika, paradicsom, 2 tojás) CH nélkül
Edzés előtt pár kos kocka sárgadinnye, majd 1 óra intenzív szobabicikli
Edzés után egy adag proteinturmix
Vacsora: 1 paprika 1 paradicsom, sajt, kb 1 teáskanálnyi sajtkém, pár szem olívabogyó.
Amúgy vega vagyok, mielőtt megkapom, hogy miért nem eszem húst :)
Kevésnek tűnik a fehérje így ránézésre.
A lecsó nem volt ch nélküli, a lecsót elsősorban ch-ból csinálja az ember... De gondolom, úgy érted, hogy nem ettél mellé gabonát. Én ezt tekintem ebédnek, mert ez nézett ki úgy s teljesen jó időben volt hozzá. Amúgy a tojásos lecsó teljesen jó étel, a reggelid is jó, s kinek mi fér bele egyébként is.
Ha a makróid jók, akkor jó, nem tudhatom pl. a fehérjeigényedet. Az ételekkel nincs nagy baj, ha a diétádba beleférnek (nyilván mindenki más szabályokat állít, más előnyös neki...etc.).
Illetve a kalória lehet, hogy kevés még, de ránézésre ezt se látom s érzésre sem, mert nem én ettem meg őket. Magamnál érzem, hogy kell még étel, mert energiahiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!