Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy foggyak le? Ilyen "körülm...

Hogy foggyak le? Ilyen "körülmények" között?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 170 cm, és 69 kg. Nem tudok futni, mert nagyon forgalmas helyen lakaok, kondoterem úgyszint nem jön be. Egy normális torna videót em találok. Tudnátok ajánlani valami jó fogyókúrát, ami tényleg használ?
2010. júl. 25. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ülj fel a biciklire és tekerj ki egy olyan helyre, ahol tudsz futni (sportpálya, park, kevésbé forgalmas hely) láncold le a bicajt, fuss 30 percet, és tekerj haza. Én is így csinálom, nekem se lenne lehetőségem itt a környékemen futkározni. Sok sikert!
2010. júl. 25. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Először is étkezz egészségesen. Nincs cukor, finomliszt, bő olajban sült dolgok, készételek, gyorséttermi kaják, csoki, süti, cukros löttyök stb. Helyette sok zöldség és gyümölcs, sovány hús, sovány túró, natúr joghurt, hal, tojás. Napi 5x egyél, reggelire szénhidrátot (teljes kiőrlésű kenyér vagy zabpehely). Bőven elég reggelire enni kenyérfélét. Tízóraira gyümölcs, ebédre valami egészséges kaja, délután pedig inkább csak fehérje. Mindenhez, amihez csak tudsz, egyél friss zöldséget is.

Sport: nem muszáj futni, konditerem se kötelező. Bármit csinálhatsz, csak rendszeres legyen. Heti min. 4-5 alkalommal, alkalmanként min. 40 perc. Sétálhatsz az átlagosnál kicsit gyorsabb tempóban, vagy biciklizhetsz, ugrálókötelezhetsz, ha van lehetőséged eljárhatsz úszni is.

2010. júl. 25. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Tipikus dagadt.. "nincs lehetőségem futni, és nincs egy normális fitness dvd"...
2010. júl. 25. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
menj olyan helyre, parkba, szigetre, hegyekbe stb. ahol lehet mozogni. Jah és kb. a 2/3-ad részét egyed annak, amennyit eddig ettél.
2010. júl. 25. 13:52
 5/11 bubuzéla ***** válasza:
60%
Gyaloglás erőltetett menetben munkába menet meg vissza fél óra kerülővel. Mellete tiszta táplálkozás. Ennyi.
2010. júl. 25. 14:57
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Hashajtó
2010. júl. 25. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Majd ha nem a kifogásokat keresed lefogysz addig nem.Saját tapasztalat 15kg fogytam 5 hónap alatt,és utólag azt mondom nem volt nehéz,csak hajlamosak vagyunk rá hogy hogy mindig kifogásokat keressünk

-lassú az anyagcserém

-nincs pénz egésséges kajára

-nincs idő mozogni

-alig eszem mégse fogyok

-én jól érzem magam kövéren is stb...

Neked kell eldönteni hogy le akarsz fogyni,más nem csinálhatja helyetted.

2010. júl. 26. 06:45
 8/11 anonim ***** válasza:

06:45

Min változtattál, hogy lefogytál? Mellesleg gratulálok.

2010. júl. 28. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
mindennap áss egy 2 méter mély sírt, aztán temesd be...
2010. júl. 29. 04:19
 10/11 anonim ***** válasza:
gödör nem jó?:D
2010. júl. 29. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!