Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mostanában keveset ettem,...

Ha mostanában keveset ettem, és mozogtam is, de ma megettem 1200kalóriát akkor fogok hízni?

Figyelt kérdés

163cm/53kg

48 a célom. Ma összeettem mindent,és nem is mozogtam.Beírtam kalóriaszámlálóba és 1200-1300 kalória. Ez nem tűnik soknak,de úgy érzem,hogy tele zabáltam magam. Ugye ez most nem rontja el a fogyókúrát ha holnap odafigyelek?

16/l

2020. febr. 28. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1200-1300 kalória még fogyókúrában is kevés.

Mennyit eszel a többi napon?

Ha 1200-nál kevesebbet, akkor hamarosan kórházban kötsz ki 38 kilósan.

2020. febr. 28. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Az előző napokban pl:

Reggeli:gabonapehely tejjel,tejeskávé(300kalória)

Tízórai:saláta öntettel(100 kalória)

Ebéd:egy kevés bolognai spagetti(kb300 kalória)

Vacsora:joghurt(200kalória)

Sport: minusz200-300 kalória

Ez pl a szerdai napom volt. Tegnap egy kicsit több lett,de akkor edzésem volt(tenisz) és nem akartam rosszul lenni

48 kilónál azért igyekszek majd megállni

2020. febr. 28. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell fogynod!!! 48 kg????? Ez beteges.
2020. febr. 28. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nem fogsz attól meghízni, hogy 1x nem figyeltél az étkezésedre

én szoktam hetente vagy kéthetente tartani 1 napot amikor megeszek mindent amit megkívánok, persze normális mértékekkel, nem úgy kell érteni, hogy bezabálom a hűtőt, hanem mondjuk megeszem a kedvenc sütim vagy vacsira a kedvenc kajám ami nem túl egészséges és cukros vagy olajos, ezért általában nem eszem meg, de úgy gondolom néha kell ilyen is, hogy az ember meg tudja tartani a balanszot, és ezek után általában másnap motiváltabb is vagyok, hogy egészségesebben egyek

szóval nem, nem rontja el a fogyókúrádat

viszont úgy gondolom a magasságodhoz képest teljesen megfelelő a súlyod, nem kellene fogynod, és valószínűleg vissza is fogod hízni ha nem tartod a diétádat az után is amikor már lefogytál

szóval én azt ajánlom, sportolj, étkezz egészségesen, ne vonj meg mindig mindent magadtól és egy egészséges testet és lelket kapsz

szerintem ez út az, ami élhető és fenntartható hosszútávon

2020. febr. 28. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy kevésnek hangzik,de most úgy érzem,hogy az átlagos felső határán van a súlyom, és szeretnék vékony lenni. De 48-49nél megállnék
2020. febr. 29. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

900 kcal mellett még sportolsz is? Nagyon egészségtelen, amit csinálsz, fiatal, fejlődő szervezeted van, ilyen szintű koplalás nagyon sokat árthat neked. 1200 kcal a nagyon minimum naponta, ha edzel, ennél több is kell. És vigyél be több fehérjét, minimum 60, de inkább 80 grammot minden nap.

A kérdésedre válaszolva: nem rontotta el, sőt.

2020. febr. 29. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A normál bmi 19-24 között van. Most 19,9 a bmi-d, az jóval közelebb van a normális alsó határához. 48 kilóval 18,1 lenne a bmi-d, az már sovány, nem normál súly.

Arról nem is beszélve, ha most ilyen keveset eszel, később tényleg többet hízhatsz vissza.

2020. febr. 29. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!