Tényleg túl keveset eszek?
Te is tudod hogy keves.
Lehet mostmeg nem erzed de szepen lassan egyre kevesebb energiad lesz.
Mindenesetre ha ehes vagy nyugodtan egyel mert ez boven alapanyagcsere alatt van ami ala nem kell es nem szabad menni. Nem tudom mozogsz e de ahhoz energia kell es ez edes keves hozza. Hidd el, ha nem akarsz izombol fogyni, gyenge lenni egy idoutan akkor ne menj el odaig hogy mozogni se legysn kedved/erod.
Ok, lefogytál. Aztán? Visszatérsz a pizza zabàlós, desszert tömős életedhez?
Ugye tudod hogy ezt nem tudod egy ÈLETEN ÁT fenntartani ? Márpedig eredmènyes súlyvesztést CSAK fenntartható diétával(életmódváltás) tarthatsz fent.
De hajrá, csináld csak! Csak közlöm, hogy 2x annyit fogsz visszaszedni.
Akkor is koplalás, amit nem fog sokáig tartani. Jó, elveszi a figyelmét a suli. Ha pl barátokkal vagyok èn is elfelejtek enni, mert minden más elveszi a figyelmem. De este már farkaséhes vagyok.
De jó, csináld csak.
Én csináltam ilyesmit+ mellette 3 óra futás. Majdnem kórház lett a vége.
Nem jó ez így.
Jó, gyakran én sem reggelizek, nem azért mert diétáznék, hanem mert nem vagyok éhes, de ebéd időben eszek valami olyat, amitől jól is lakok.
Ha diétázni szeretnél, inkább alakíts ki egy étrendet.
De az étrend ne abból álljon, hogy reggel megeszel 1 almát, ebédre 2 körtét, és vacsorára 1 kivit, hanem pl:
Reggelire 2 szelet vajas kenyér Vega felvágottal, mellé tea. Tízóraira jöhet 1 alma. Ebédre zsírszegény tejfölös csirke hús salátával. Uzsonnára 2 kivi. Vacsira 1 db főtt tojás 3 virslivel + zsírszegény tej.
Ha nem is edzel, de sétálj sokat, naponta minimum fél órát. Hidd el, sokkal eredményesebb lesz a diétád! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!